Jak pan Klepetko snad až i o nápovědu přišel

Sledujíce ,,Hyde park“, musel jsem se zasmát. Snad i někdo jiný zaznamenal tu ,,perličku“. A jsem zvědav, zda ten okamžik, ale i to ostatní, co bylo probíráno a řečeno, nechá ČT ve svém archivu. Oč že šlo? Čtěte, chcete-li.  

 Pozvaným hostem byl pan Veleba. Předseda SPO, dříve tedy SPOZ. Tématem byl prezident, jeho výroky, demonstrace pro i proti, atd. Stále ,,horkej lívanec“, téma v pravdě absolut. Furt a porád. A všude. Pan Veleba není rozhodně žádný ,,rétor“. Tím ho neobhajuji, ale ani nechci shazovat. Ale o to až tak nejde. Pějme píseń dokola. Jako ODRHOVAČKU! Takovou, která stále mnohým v mysli zní.

 A ta perlička? Nedlouho po zahájení pořadu se pan Veleba ohradil, že se mu ve sluchátku stále ozývá ženský hlas. Výraz moderátora byl v ten moment velmi ,,podivuhodný“. Proč? Tak cosi neprofesionálního, či až i kiks v ČT, či dokonce chudák moderátor že odstaven by od nápovědy byl? CO, JAK A KAM VÉST?

 Jistě, že v HP jsou, m.j., základem dotazy občanů, i upozornění v zájemné komunikaci, vč. režie pořadu, nutné pro příspěvky ze záznamů, které má ČT k dispozici. Avšak. Že byl pan Klepetko po dosti dlouhou dobu více méně perplex, než zas přešel do toho správně útočného espritu, to bylo více než zřejmé. Osobně se to ještě pokusím dohledat. No a pokud někdo má zájem, snad to i on v tom archivu nalezene. A jinak? Hlavně to zdraví, že. Zdraví Windffouss

 

             21.11.14                                                                       George Anthony

Autor: Jiří Jiroudek | pátek 21.11.2014 21:03 | karma článku: 26,52 | přečteno: 1671x
  • Další články autora

Jiří Jiroudek

To ticho až k zešílení

2.2.2024 v 18:02 | Karma: 12,92

Jiří Jiroudek

Ticho léčí

1.2.2024 v 16:15 | Karma: 12,67

Jiří Jiroudek

Ještě jednou přes

2.1.2024 v 10:57 | Karma: 14,63