Informace, informace, info…Aneb nejen č.5 stále žije.

 Dnes, nevím zda to komu stačí, však začněmež též informací. Za pomoci videa snad vynikne ta idea. Po něm pak, hrrrr na ně.!A na množství nehledˇte při skoro až kavárenském tom ,,téte a téte“.

 

 Prezident Miloš Zeman řekl, m.j., že: ,,Pražská kavárna“ je skupina lidí, kteří jsou zklamáni osudem. Pseudoelita. Dá se jim říkat bývalí a ne budoucí.“ A pokračoval: „Ideologie pražské kavárny je totalitní. Je to totalitní myšlení ve stylu: Jsi můj přítel, pokud máš stejný názor jako já. Jich je strašně málo. Oni se nafukují, aby vytvořili dojem, že jsou masa. Do pražské kavárny patří i média. Respekt, Hospodářské noviny, či např.i jiné, jako Aktuálně.cz.“   (pozn. autora:OSOBNĚ BYCH PŘIDAL I JISTOU ,,TÝVÍ", či jiné ,,subjekty")                                                                                           

Myšlenkový profil kavárny pak prezident upřesnil takto: „Největšími podpůrci totality jsou ti, kdo sestavují podobné seznamy. Ti, kdo říkají, že kdo nemá náš názor, měl by být pomalu vyloučen ze společnosti. Je v tom víra, že já jsem ten vyšší. A taková víra, že já jsem myšlenkově nad vámi, protože já myslím, znamená obvinění všech ostatních, že oni nemyslí. A to je strašlivá urážka.“                 Prezident k tomu doplnil: „Myslím si, že i dnes jsou nepřátelé otevřené společnosti, kteří nepřipouštějí rovnoprávný dialog a rovnost všech názorů. A kteří vycházejí z toho, že některé názory jsou nadřazenější těm druhým.“                                                           Díky těmto osvíceným slovům je konečně vše jasné. Nejtypičtějším představitelem pražské kavárny je Miloš Zeman. ( Čerpáno : Štefan Švec, SALON, Právo )

Dodatek autora: Nemalý problém je ovšem asi hlavně v tom, že není holt kavárna jako kavárna. Asi jde o nejméně dvě kavárny, přičemž jedné se nepodařilo ,,přemístit se“ do té druhé. A že se snažili. A moc. Ale marně. Teda, zatím. A tak jedna zatím tvrdí o druhé, že jde jen o IV. až V. cenovku, potažmo ,,bufetˇáky“ s ,,krabicovým“, druhá zas o té ,,první“, že se napájí z ,,novinářské stoky". Jojo. Jen není zcela jasné, jak si která má co doopravdy vyčítat, a své pohádky ,,lidu“ předkládat, ba až předčítat. A pokud nahozena jsou až z patra, pak málem bratr nezná bratra. A při tom všude Čech bratra má. Jen ne každej s tím počítá. Jo, kchameraden, jak Vám šmakenzí bramboren?

Tak pár informací o některých členech z některých oněch ,,kavárenských“ subjektů. I když, dneska radši ani ne. Bylo by to móóóc dlouhý (široký, bystrozraký). Radš dnes na závěr ještě to číslo PĚT. Je v něm kus moudrosti, až Ezopa hodné. Nu snad to zas, alespoň doufám, ,,pár" lidiček pochopí. Tak se opatrujte, atˇ v horních patrech jste, či v přízemí. S pozdravem Váš (jistěže jak pro koho), ale, dycinky po svém(!) svůj Windffouss

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Jiroudek | neděle 25.9.2016 16:44 | karma článku: 13,67 | přečteno: 330x
  • Další články autora

Jiří Jiroudek

To ticho až k zešílení

2.2.2024 v 18:02 | Karma: 12,92

Jiří Jiroudek

Ticho léčí

1.2.2024 v 16:15 | Karma: 12,67

Jiří Jiroudek

Ještě jednou přes

2.1.2024 v 10:57 | Karma: 14,63