Bomba

 Víme první. Neuvěřitelné. Absolutní převrat v potravinářství, zahradnictví a pěstitelství. A vůbec ve všem. Fakt. Naším investigativním ivestigastivcům se o čtyři, ne-li opět, zadařilo. Je všeobecně známo, že se soupeří ve všem. A všudy. Ovšem toto. Tó teda.

 Je známo, že míčurínci s dlouhou tradicí se skutečně snaží. Např. novátor Krychlov. Špíča v oboru. Fest. Ovšem ani jinde nespí na vavřínech. Ku příkladu v Coloroudo uhniversititi prof. Coulumbus též údajně mílovými kroky pokročil. Ovšem to, co svedl jeden doposud neznámej farmář, pěštitěšitěl a latifunidlista, to nemá obdoby. Posudˇ sobě sám si. To, co se mu zadadařilo, se podařilo skrytě nepokrytě u něho zadokumentovatiti. Pravděpodobně na tom může trhnout i dlouhé tititi. Oudajně světové firmy uchází se o těchnologické a pěstitelské postupy. Od pověstných Festle až po jakési Bábišovovo závody, n.p. Nuž, budoucnost ukáže. Jedná se totiž o pěstování mnohovaječníku, a to od domácí malovýroby, až po latifundí možnosti. Spekuluje se až o tím, že takto mohla by býti bývala světová obilnice, dříve zvaná Oukrajina, k velkopěstování využita. Rovněž tak i lány šíré kanadˇanské byly by možny i letěécky ossíti. A prý i Saháru áž. Mnozí juž předem zadem investovat se chystají. Aj čokoládový kralevic jakýž vraj, či i šlechta, jakýms Chrnimírem zastupovaná, ále aj velká bankovní uskupení. Nevhodno se zmíńovati, vraj hevaj i dajaký Chrochtšíld, aj emíři všelicí. Na východě už kroky podniká oudajně i nějaký Rassputín, ale na opačné straně zemegule vraj hevaj zas dajaký Ou Báma. Juž prej bondi tisknou se, na burzy světové vstup se chystá. Aj dotáce vod FREDů, či kÉCéBé, aj od jinád před i zad em, je prej to věc až jistá.

 Nuž zděs dokládi onoho ouného ouspěšného novátora. Doposud neznámej jistej Georgius Anthonius de Givemorres, oudajně pouvodně z jakés Soapstreet pocházející, takto uspěl. A vypadá celkom vychechtaně. Možná juž kopy chechtáků před sebou vidí. Nuž což. Přáno mu budiž, hajzlikovi. Atˇ nezalkne se s nima. A zde již dokufoto, včetně onného vysmátého páchatělla. Viz:

 

 

Pecka, že. Nuž ták. Info by Windffouss oneman agenci companieu. Léta páně dvoutisícíhopatnáctého, v měsíci dubnovém dnu prvním, na Huga a sv. Aprílečka dáno.

                     

 

 

 

 

 

 

 

             

                     

               1.4.15                                                   George Anthony

Autor: Jiří Jiroudek | středa 1.4.2015 22:01 | karma článku: 6,82 | přečteno: 348x
  • Další články autora

Jiří Jiroudek

To ticho až k zešílení

2.2.2024 v 18:02 | Karma: 12,47

Jiří Jiroudek

Ticho léčí

1.2.2024 v 16:15 | Karma: 12,67

Jiří Jiroudek

Ještě jednou přes

2.1.2024 v 10:57 | Karma: 14,63