Petra Lazslo měla zřejmě dobrou intuici

Jak bychom mohli zapomenout na to hrůzostrašné podtržení nohou prchajícímu taťkovi s kloučkem v náručí maďarskou kamaremankou a jeho pád na trávník.  Nic se sice nestalo ani jednomu z padnoucích ale nenávistná žurnalistka dostala 

za faul od televizní společnosti kopačky. Oprávněně. Bylo to jistě nejprve sprosté, potom neprofesionální, a navíc takovéto výpady pomáhají sluníčkářské propagandě ve lhaní o migrantech jako syrských ovečkách prchajících před monstrózním al Asádem a jeho kámarádem, který jak tady na blogu ti kdo prohlédli vědí, tohle všechno způsobil a jehož jméno je Satan.   

Kameramanka se omluvila, a že prý nevěděla co do ní vjelo. Rozhořčený tatínek, pan Alghadab, omluvu ale odmítl přijmout, Jak by mohl prý něco takového odpustit. Jeho sedmiletý Zaid, kterého nesl, prý z toho měl odřenou nohu a ze šoku zvracel. Jaká to hrůza !  

Ale, že Bůh je milosrdný a spravedlivý prozradil nám o panu Alghadabovi, že to není jen tak nějaká ovečka plachá, ale spíš jeden z těch osamělých vlků co se cpou do Evropy v ovčím rouně. Díky Ezrovi Levantovi z kanadských Rebel Medií se dovídáme, že tatínek má facebook a na něm se nechává vidět pod válečnými vlajkami al Nusry a Islámského státu. V zápětí potom co na to upozornila syrská křest´anská web organizace Osama obrázky odstranil.     

Takže ono se opravdu zdá, že rozhořčení Petry Laszlo, i když vůči děcku hrubé, bylo z jakési hlubší intuice.  

Autor: Jirka Severa | středa 16.9.2015 18:06 | karma článku: 34,38 | přečteno: 1121x