Duben - využijte jedinečného spojení síly draka a chytrosti opice

Ano, je to tak. Rok 2016 je již v hodně pokročilém stádiu a jeho síly začínají opravdu gradovat. V dubnu budou vládnout jedny z nejsilnějších energií, které vám rok nabízí – bude vládnout Drak.

Ten přiletěl již 20.3., ale jeho plná síla se projeví hlavně začátkem dubna.

Letošní rok může být vláda Draka pro nás všechny požehnáním. Dostáváme totiž do vínku velmi silné a efektivní energie spojení Ohnivé Opice, která vládne celému roku, a silného a mocného Draka. Spojení Draka a Opice vytváří velmi silný a efektivní tým. Drak vidí hodně dopředu. Má jasné vize. Vidí, co se může stát, čeho je možné využít dřív, než ostatní. Opice pak naopak umí přijít s rychlým řešením toho, jak dané vize dosáhnout. V dubnu je tedy nejlepší měsíc v roce, abyste se opravdu pustili do naplnění svých letošních cílů a vizí. V únoru jste měli využít Tygra k jasnému rozhodnutí, do čeho se letos pustíte a měli jste udělat alespoň první krok. Zajíc v březnu vám pak měl pomoci vytvořit či vymyslet ty správné podmínky a zázemí pro to, aby vaše aktivity byly letos úspěšné. A Drak v dubnu se má již volně rozletět směrem k vaší vizi.

V dubnu tak začněte dělat velké a důležité kroky k naplnění svých plánů. Již není čas na váhání a dlouhé přemýšlení. Své rozhodnutí nabijte mocnou energií Draka, ukažte všem velikost a odvážnost svých cílů. Vše dělejte ve velkém. Buďte velkorysí a mějte velká očekávání. Drak vám dá moc a sílu, abyste velkých cílů dosáhli a Opice vám ukáže tu nejlepší cestu.

V dubnu tak již vše dělejte naplno. Nenechte se zdržovat detaily. Zbavte se všech přítěží. Mějte co nejširší záběr.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jirka Černák | úterý 22.3.2016 12:38 | karma článku: 11,49 | přečteno: 281x