Být šťastný je též o vašem přístupu

Šťastný může být jen ten, kdo chce být šťastný. Jak se říká: „Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.“ A stejně tak je to i s vaším životem.

Pokud jste naladěni na své životní neštěstí, budete každý svůj den začínat tímto pohledem. A věřte, že se vám to i vyplní.

V Akademii štěstí učíme o důležitých přírodních zákonech, které ovlivňují kvalitu našeho života. Jedním z nich je i zákon přitažlivosti. Ten říká, že stejné energie se navzájem aktivují, přitahují. Budete-li se na svůj den dívat jako škarohlíd, pak tuto energii také aktivujete a budete ji k sobě přitahovat.

Je proto velmi důležité, abyste se na svět dívali zvesela a pozitivně. Myslete na to, co krásného vás ten den čeká. Těšte se na polibek od svých milých, na objetí svých dětí, na dobrý oběd se svým přítelem, na příjemnou procházku parkem…. Čím více příjemných věcí si každý den uvědomíte, tím větší převahu budou mít nad těmi nepříjemnými. Tím se vám postupně začne život měnit ze šedého odstínu na krásný barevný a voňavý. Vyzkoušejte to. Dejte tomu týden. Každý den se probouzejte a těžte se na vše krásné, co vás ten den čeká.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jirka Černák | čtvrtek 28.4.2016 16:37 | karma článku: 13,26 | přečteno: 385x