Po jaké ženě touží muži?

Má být hlavně hezká? Je ideálem muže dvacetiletá blondýnka s vyvinutými ženskými vnadami? Nebo dá muž přednost hodné domácí hospodyni, která mu třikrát denně uvaří, vypere a vyžehlí? Feministky mají jasno a uvádí tento vtip:

Muž si nemůže vybrat mezi třemi ženami. Dá proto každé 50 tisíc korun. Za 14dní si je zavolá a ptá se, co s nimi udělaly.

První říká: Já jsem si za ty peníze koupila nové oblečení, spodní prádlo, zašla ke kadeřníkovi, nechala si udělat nehty a vyhladit vrásky. Zašla jsem na solárko a koupila si vysoké lodičky. A to vše jen proto, abych se ti líbila a byla jsem pro tebe ta nejhezčí.

Druhá praví: Já jsem ti koupila rybářský prut, novou velkou televizi a objednala jsem ti lístky na finále ligy mistrů. Taky jsem koupila láhev dobrého vína a udělám ti dnes úžasnou večeři.

Třetí říká: Já jsem ty peníze investovala na burze a vydělala jsem jednou tolik. Takže ti vracím celkem 100.000,- Kč.

Otázka zní, kterou z nich si muž vybere?

Feministky říkají : Tu, která má největší prsa …

Podle průzkumu francouzských sociologů přitom muži dávají přednost ženám poněkud jiným, než je všeobecně používané klišé - mladá, dobře vyvinutá blondýnka. Muži kupodivu mají raději černovlásky. Uvedlo to 62% respondentů.  Muži dávají přednost hubeným typům, ale přitom 24% preferuje ženy  velmi korpulentních tvarů. Velikost prsou prý není tím hlavním kritériem. Daleko více muže zajímá jejich tvar a pevnost.

Na povahu partnerky muži zpravidla nemají velké požadavky. Vyhovuje jim partnerka, která podporuje jejich ego pánů tvorstva a přitom jim po vzoru jejich matek, nenápadně organizuje jejich volný čas. Ovšem strašně neradi to přiznávají. Muži mají rádi ženy, se kterými se dobře povídá. Ženy by se asi divily, kolik mužů si rádo pokecá se ženou.

A co věk? Většina mužů se podvědomě bojí výrazně mladších partnerek. Dělá jim dobře jejich přízeň, ale mít doma o 20 let mladší ženu? Určitě by byla aktivnější a nakonec by měl muž pocit, že ji musí neustále hlídat, aby mu neutekla s mladším partnerem. A navíc, co by si o mě pomysleli sousedi, když by uviděli vedle padesátníka, hezkou pětadvacítku?  Asi, že jsem se na stará kolena zbláznil.

Teorii co muž očekává od ženy a od manželství, měl svého času i pan Plzák. Tuto teorii shrnul do následujícího termínu :  OSTA – NESTA – SEZA –U-U

OSTA – obdiv stálý – žena musí muže neustále obdivovat

NESTA – nezatěžovat starostmi

SEZA – sex kdy se mu zachce

U – uvařeno

U – uklizeno

Hlavně se muže nikdy neptejte, co očekává od ženy a od manželství. Stejně vám neřekne pravdu. Pokud vám vůbec odpoví, bude to nejspíš nějaké klišé, nebo to, co chce žena slyšet. Muž totiž přesně neví co chce, dokud o to nepřijde ...

 

Autor: Jiří Verner | čtvrtek 21.10.2010 14:42 | karma článku: 44,93 | přečteno: 19655x
  • Další články autora

Jiří Verner

Všechno špatně ...

15.5.2012 v 15:44 | Karma: 24,37

Jiří Verner

S mrtvolou na zádech

27.10.2011 v 9:11 | Karma: 21,00

Jiří Verner

Holky neblbněte!

22.9.2011 v 14:17 | Karma: 26,67