Byl pan Kalousek taky pod pantoflem nebo se jen bál Jany Nagyové?

Miloš Zeman se jako mnoho dalších občanů ČR mylně domníval, že Nečasovu vládu vlastně zpoza buku řídil pan Kalousek. Ten nám ale v nedělních OVM s úlevným úsměvem prozradil, že ve skutečnosti to byla paní Nagyová.

Ve stejném pořadu paní Miroslava Němcová zděšeně upozorňovala, že v případě rozpuštění její PS se může stát, že po jistou dobu v naší zemi povládne Miloš Zeman. Hrůza domyslet. Ano, hrůza domyslet nad jejími myšlenkovými pochody. Děsí se možné vlády v přímé volbě zvoleného prezidenta, zkušeného vzdělaného politika, jehož za každý úkrok stranou a každičké zaváhání okamžitě naši politici a bdělí hlídači demokracie rozcupují a zesměšní, ale že tady tři roky zpovzdálí vládla nedovzdělaná, nikým nezvolená (pardon, kromě p. Nečase), trochu utajená a prý velmi přísná úřednice s ní léta nehnulo a ani dnes nehne.

Politické i ekonomické skandály a čachry minulých let mě tak znechutily, že mě v současné době ani moc nezajímá, kdo v předčasných volbách vyhraje a s kým bude vládnout. Jen bych si přál, aby ty nové vládce neřídily jejich utajené a podřízené jim úřednické družky. A aby noví ministři nebyli tak zbabělí, že by těm zpovzdálí ovládaným kolegům nedokázali narovinu říct, že takhle se prostě moderní demokratická země řídit nedá. Protože přiznat to před národem s osvobozujícím úsměvem až když je po všem, je ubohá zbabělost.

Autor: Jiří Švejda | pondělí 12.8.2013 11:21 | karma článku: 33,76 | přečteno: 1681x