Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

rodd

23. 8. 2011 9:34
Je vidět

jak hodně ploše vnímáme svět a zatím jsme nedorostli duševně do těch pozic abychom rozpoznali pravé zákonitosti jež velmi jednoduše řídí svět  a vesmír, a jsou vůči člověku netečné neboť je to jeden ekosystém z mnoha myriád jak v rámci planety tak vesmíru. To že si počínáme jako malé děti a "bojíme" se kde čeho a vytváříme si strašáky tu v podobě kataklyzmatu roku1000, 2000, 2012, to jen potvrzuje, dítě se bojí že spadne nebe, ale člověk ve věku dospělosti již ne, tak obdobně jsme na tom my zde aktuálně. Zapomínáme že vývoj potřebuje neustálou interakci a duševní vývoj a vznik intelektu taktéž. To co se děje ve světě má svůj řád a opodstatnění část spadá na vrub ekosystémů a dějů této planety v čase a prostoru a část na vrub evoluce duševních rozměrů intelektu, jež potřebuje trenažer a potravu v podobě mnoha lidských způsobů chování tak aby se vyvinul a nebyl jen pod něčím diktátem... . Jinak by jsme zakrněli ... .

0 0
možnosti
MR

rodd

23. 8. 2011 9:40
Dodatek

Co se týče energií tak spíše než Mayské, tak jsou zde či byly napěťové konstelace planet jež vytvářejí tah k rozpadu starých struktur a tah k násilnému řešení konfliktů v rovině unáhlenosti... . Rezonanční hladina sluneční soustavy dává vše do rámce a vytváří "bránu" do dalšího rozměru a evoluce, zde již na energetické či rezonanční úrovni. Zde je pozice tzv. Mayského kalendáře kontraproduktivní, neboť je v taková kontinualitě, že čas a prostor dalece přesahuje a zde jsou jen zástupné ... .

0 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1320x
Po listopadu 1989 novinář, překladatel a dramaturg, předtím většinou knihovník, redaktor a topič. Nyní redaktor internetového časopisu.