Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

z-VV-na-bliti

2. 1. 2012 14:28
Pockejme si...

...co konecne ohlasi UVB-76!

0 0
možnosti
MR

rodd

1. 1. 2012 20:54
Paradoxně je to naopak

situace spíše ukazuje, že je zde tah na druhý krok evoluce a to odklonu od naší přírodní platformy, jež sice v sobě zahrnuje takové věci, jako je náboženství,duchovní myslitelé, máme kostely a chrámy. To vše je vlastně poplatné našemu živočišnému stavu a duchovnost je toho produktem. To co má daleko větší cenu je moudrost která vzniká ze zkušeností a překonávání obtíží. Osvícený esoterik ví, že cesta ke své svébytnosti vzniká probuzením, jež zde značí životní krizi či tragickou událost. Stav doby nám vlastně říká jednoduchou věc, ale o to naléhavě, přestaňte být dětmi a nechte již rodičům svoji cestu osud. Rodiče zde ve společnosti reprezentuje světská a duchovní moc a v přírodě je vždy dáno když potomek nechce jít od matky tak je násilně odvržen.

0 0
možnosti
MR

rodd

1. 1. 2012 21:01
Tak že

žádná apokalypsa a nic o drsném světě ale čistě o dvou rovinách. Jedna je  o překročení limitu bezpečného místa pro život na této planetě, která je primárně určená k neustálému vývoji, jinak by zanikla a druhá je že konečně máme naplnit svůj potenciál a to vytvořit svůj duševní potenciál, jež bude vhodněji dekódovat stavy a situace a činit nás moudřejčí a tišší tak že budeme moci časem vnímat přítomnost čeho si jež je transcendentální.

0 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1320x
Po listopadu 1989 novinář, překladatel a dramaturg, předtím většinou knihovník, redaktor a topič. Nyní redaktor internetového časopisu.