Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

gaisaka

19. 7. 2011 15:09
... II

...tak ve vědeckém, populárně vědeckém (ten je nejdůležitější!) a dalších diskurzech?

Každopádně budu Vás blog sledovat, protože "hustota", tíha či důležitost vašich textů je značná, a máte taky ten správný "disidentský" styl, který mě, ročníku ´84, příjemně lechtá na temeni,) Připomína mi to Černegovy texty, Kostúrovy..

Takže "big up" a pokračujte, a za skeptiky se přimlouvám - pokračujte i po tom 2o12, jak praví klasik: ".... vono to pude..."

Zdravím autore,)

0 0
možnosti
G

gaisaka

19. 7. 2011 15:04
...

Chtěl sem napsat - z pozice sic mladšího, ale člověka jenž se "novou religiozitou" (a jejím kontaktem s tou "starou") ve všech podobách studijně zabývá -  "na všechny Rusy začínající na L se radši vyprdněte" (Levašov, Lazarev, Lenin...), ale ten kytát na konci je skutečně "k věci". Jenže ... Lazarev, Levašov a vůbec "celej new age", hlavně ten s "technologickými facetami", prostě nedostává parametrům skutečné vědy, a to je o to horší, že se jako takový staví, že si z ní něco bere, ale vždycky jen něco. Věda je bezzubá v tom, že musí jít důsledně až na konec a tam přiznat že neví, new-age a jeho konspirační a jiné výhonky chtějí k něčemu dojít, ale ne hned, chtějí to něco najít, aby to nekdě bylo skryto, a tak "dekódují" až do blbostí. Jistě, jak říkám, ten kytát je přesný,ale nebylo by místo sepisování vlastního "opus magnum" ve kterém shrnu osobitými slovy jak moc sm v piheli, po masarykovsku se začít věnovat jednotlivým, "trapně" konkrétním problémům, a to jak v životě společnosti,

0 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1320x
Po listopadu 1989 novinář, překladatel a dramaturg, předtím většinou knihovník, redaktor a topič. Nyní redaktor internetového časopisu.