Zaorálek vysvlečen do naha v přímém přenosu!

Místopředsedkyně sněmovny Němcová spolu s předsedou KSČM udělali z pana Zaorálka před televizními kamerami trapného kašpárka. Noční pořad Událostí , který měl divákům nastínit, jak by měl průběh dnešní volby vypadat, se opět změnil ve frašku ve které v klidu mluvící paní Němcová se snažila přimět dva kohouty Zaorálka a Filipa, aby se přestali zbytečně napadat a obviňovat. Kupodivu to byl však Filip, který svými argumenty a s úsměvem na tváři tvrdě drtil Zaorálka, jehož rétorika zcela poplatná Paroubko-Rathovské linii, se opět nezmohla na více než pomluvy, pošpiňování a obviňování všech a všeho.

Nevyhnula se tomu ani pí. Bobošíková, pan Snížilý a samozřejmě belzebub Langer. Ačkoliv se paní Němcová opakovaně snažila panu Zaorálkovi navrhnout čestný politický boj bez urážek a špíny, dostalo se jí a celému početnému diváctvu jasné odpovědi. Kulomet ze Zaorálkových úst musel několikrát zastavit zoufalý moderátor.

Obzvláštní pachuť ovšem přineslo až obvinění z nové konspirace pana Šloufa s ODS. To už nechápal opravdu nikdo!!

Kdo je tedy pro úzké vedení ČSSD vlastně nepřítel ? Jejich vlastní prozemanovská frakce, která se občas snaží použít mozek místo gu.í ?

NE !! Demagogové z oranžové pracky mají nepřítele jediného : PRAVDU !!!

Z mých předchozích řádků snad vyplývá, že by mohli být pí.Němcová a p.Filip nějak domluveni? Odpověď bych hledal spíše v prostoduchosti oranjes, kteří celou svoji strategii postavili na negativizmu a destrukci, která snad občas může pomoci, ale určitě ne na věčné časy !


Kdo je vlastně největší nebezpečím pro ČSSD ?

Možné to bude znít trošku troufale, ale nejsou to právě komunisté ?

Kdo ČSSD svými hlasy udržel ve hře po volbách 2006? Neudělali si z oranjes vazala, aby jej teď zařízli s plnou parádou?

Kdo ubírá ČSSD hlasy při volbách ? Od pravicového voliče ani jedna z těchto stran hlasy nedostane! Tudíž se musí poprat o hlasy levicového spektra voličstva.

Pan Klaus učitě komunistům vadí méně než pan antiklaus Švejnar a to hned z několika důvodů.

Předně jim za svého pětiletého působení ve funkci nijak zvlášť věrný svému nadstranickému slibu, neublížil. Pana Klause velice dobře znají a mají jistotu, že za pět let budou opět moci rozehrát novou prezidentskou partii. Naproti tomu pan ohebný pan Švejnar by se mohl na Hradě zahnízdit na celých 10 let! Nepřípustné !

Jestli KSČM v další tragikomedii v očích veřejnosti uspěje, tak jedině na úkor bezradné ČSSD. Komu spadnou, či vzlétnou preference až toto trapné divadélko skončí ?

ČSSD vsadila na jedinou kartu : obstrukce a destrukce za podpory rudých kmérů, místo toho , aby se snažila jako standardní „demokratická „ strana o jakousi možnou spolupráci s většinou rozumných a slušných lidí.

O zelených, kteří mají 6 poslanců 3 ministry škoda mluvit….

Autor: Jiří Mlejnek | pátek 15.2.2008 8:28 | karma článku: 35,63 | přečteno: 2735x