Promr(h)ali jsme miliony a skutek ? Ten opět utek.

Play Off o svržení vlády opět bez překvapení. V mnohdy bezhlavé a mizerně připravené ofenzívě se hochům z Rokovy družiny , ze zálohy notně podporované Falmerovými Reds gardami, nepodařilo vstřelit ani kýžený vyrovnávací gól, natož vítězný. V jejich snaze o destrukci soupeře nepomohla ani místy velmi nečistá hra, množství neviditelných faulíčků, zdržování i simulování. Celá série utkání je zatím 3:0 ve prospěch Blue Birds, Green Poppyheads & Black Crusaders.

Poraženými však kromě věčně druhých vítězů zůstává opět občan, kterému tito darmožrouti svým naprosto zbytečným prozpěvováním dokola obehraných písniček nejenže otrávili půl dne, ale zároveň místo nějaké užitečnější práce exhibovali před televizními kamerami za jediným účelem, opět dokazovat národu, jak o jeho blaho dbají a ty hnusné modré straky přivedou k poslušnosti.

O celém výsledku jejich snahy za každou cenu vyškrábat se opět ke korýtkům, lze však pochybovat. Vždyť přeci uši jejich voličstva byly asi v době, když nenechali na panu premiérovi nitku suchou , vzdáleny reproduktorům přijímačů, neboť byli povětšinou v pracovním procesu.

Kdo však mohl, uviděl jen plejádu bývalých konfidentů a straníků střídajících se jedem za druhým jak na orloji, aby vládě vyčetli, že to co dělá je naprosto špatně a nedostatečně a s jediným cílem rozkrást, zdefraudovat, poškodit. Skutečnost, že to byli právě oni, kteří nebyli schopni za 8 let vyprodukovat zhola nic ze svých volebních slibů, zemi propastně zadlužili, je jaksi potichu přehlížená.

Hnát zemi do předčasných voleb chtějí jen z jediného důvodu, příznivých volebních preferencí. Ale jsou opravdu výsledky průzkumů natolik důležité? Vždyť právě socialisté v letech své vlády klesli s preferencemi až na 12-15% a o předčasných volbách nechtěli ani slyšet, to bylo řečí o 4-letém mandátu. Kdo válcoval zemi schvalováním neústavních zákonů s komunisty, proti všem i třeba s Marťany?

Stačí jediné rozhodnutí ústavního soudu a už byl oheň na střeše! Ale že největší díl nemocenské (nejdříve ze 69% na 60%{2004} a pak ze 60% na 25%) zkrátili právě oni ??? Zde je příklad: Při platu 20000 Kč bral nemocný první 3 dny 60% mzdy, tedy přibližně 20000/20 * 60% = 600Kč denně, tj 1800 Kč za tři dny. Po úpravě z pera vyčůraných socánků to bylo pouze 250 Kč denně, tj. 750 Kč za tři dny. Obrali tedy nemocného o více než 1000,-Kč !!! Proč teď najednou tolik humbuku ????

Vyzývat vládu k demisi kvůli každému prdu, navzdory příznivému hodnocení evropských institucí, zdržovat od práce lidi, kteří mají zájem pro tuto zemi něco udělat, není zrovna věc, která by přesvědčila někoho z rozumně uvažujících budoucích voličů.

Socialisté na jedné straně agresivně napadají vlastně vše co je modré, ale na straně druhé jako mávnutím nabízejí pakt o neútočení !!! Ale kdo jim to má proboha věřit ?? Po těch všech zkušenostech z uběhlých deseti let, jim já osobně nevěřím ani pozdravení, natož podanou ruku v níž by mohla být růže plná trní……

Autor: Jiří Mlejnek | středa 30.4.2008 16:25 | karma článku: 40,61 | přečteno: 4456x