Pane Švejnare, už jste konečně pochopil do čeho jste byl zatažen ??

Pokud pominu obludnou trapnost celého volebního dne v posvátných prostorách Pražského hradu, při níž se všichni panovníci, kteří na témž místě kdysi vládli naší zemi, obraceli asi v hrobě, je mi hrozně líto pana Švejnara. Člověka , který se nic netušíce nechal vtáhnout do této grotesky a stal se snad jediným upřímným poctivcem v boji růže, srpu a kladiva proti „modré totalitě“. Nestal se ničím jiným než dalším nástrojem v rukou moci chtivých bezskurpulózních fanatiků.

Zážitek z průběhu volby 8.února 2008 zůstane panu Švejnarovi  a celému národu asi trvale hluboce vryt do paměti a jako noční můra jej bude trápit do konce jeho života.

Vždyť přeci tohle PAN ŠVEJNAR vůbec nemohl chtít !!!

Jestli měl opravdový a upřímný zájem naší zemi pomoci, bylo zaprodání se dvěma nejhorším politikům od doby  totality (Rocco,Falmer) asi největší chybou v jeho kariéře.

Doufejme však, že tyto zážitky mu konečně otevřely oči a on se opět vrátí ke svým opravdovým a neměnným názorům, které během poslední doby bohužel účelově měnil.

Jako kandidát na prezidenta možná v očích antiklausů uspěl, ale čestná a legitimní prohra by pro něj byla opravdu asi větším zadostiučiněním, než tato celonárodní blamáž !!!!

Pane Švejnare, docela Vám fandím a pokud na naši morálně zbídačenou zemi úplně nezanevřete, věnujte další pětiletku efektivní a poctivé práci pro naší zemi, národ na Vás určitě nezapomene.

Doženete tím největší Váš handicap – neznalost místních poměrů a přílišnou poctivost a důvěřivost v některé zaprodance ďábla.  Čím dříve se zbavíte vazeb na tyto  lidi,  tím dříve budete mít možnost zapojit se do skutečné politické a demokratické soutěže o post, který by jste mohl i velmi dobře zastávat.

Jen se Vaše snaha nesmí opírat  o bandu všehoschopných ničemů, neštítících se, jak jsme v přímém přenosu viděli, naprosto ničeho.

Nebo se chcete stát další loutkou na provázcích jako několik desítek nešťastných a ustrašených poslanců a senátorů, nemilosrdně tlačených do Vaší volby ? Připadá Vám to opravdu demokratické ? Připadá Vám „VEŘEJNÁ VOLBA“  po těchto zkušenostech opravdu nejtransparentnějším a nejférovějším řešením, nebo jen tvrdou, fašistickou stranickou kontrolou?

Nebyla náhodou páteční noc, nocí dlouhých oranžových nožů ?

Chcete-li si opravdu zachovat ve své rodné zemi trochu cti a uznání, bude pro Vás nejlepší čestně a veřejně ukončit toto trapné divadlo, ve kterém se opravdu stáváte jakýmsi KAŠPÁRKEM NA NITI. 

 

Vaše odstoupení, pokud k němu naleznete dost odvahy a síly, nemůže sice už zacelit tu obrovskou díru, plnou hnusu a špíny, ale snad by mohlo otevřít oči dalším tisícovkám obyčejných lidí, kteří nechápavě a s úžasem sledovali tu trapnou tragikomedii, do které jste se nechal svojí naivitou zavléci…….

 

 

Autor: Jiří Mlejnek | neděle 10.2.2008 7:50 | karma článku: 34,08 | přečteno: 1972x