Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tomáš Fiala

1. 12. 2007 12:50
Na socialismus jednou pojdem

Největší hrůza není v rozporu mezi zaměstnanci a OSVČ. Nejhorší je, že tahle socialistickokapitalistická slátanina, kterou zaplevelila naši zemi "vláda pro lidi" za osm let zabraňuje vznikání bohatství. Zdravotnictví a školství (spolu s doktory a učiteli) se nebudou mít lépe, když budou sociálnější (=socialističtější) zákony. Sebekrásnějšími písmeny na papíře nikoho a nic nenasytíte. Takže vzkaz "it" a dalším zaměstnancům. Buďte si spokojeni ve svém stavu. Nechtějte nést za svou práci 100% odpovědnost. Ale pak se nedivte, až Vás budou "hnusní" kapitalisti propouštět, protože nebudou mít na ufinancování Vašich socialistických "zaměstnaneckých ochran".

Dokud lidi v téhle zemi nepochopí, že sociální výmožeností není podpora v nezaměstnanopsti, ale práce, můžeme se sice posmívat "komunistické" Číně, ale ti Číňani už na komunismus dávno rezignovali a díky své práci (nikoli socialistickým výhodámi) si s ochranářskou EU jednou akorát vytřou p*del.

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2824x
Normální človíček, s obyčejnými starostmi a radostmi, který se na svět dívá více zprava a fandí všem kteří chtějí v životě něco dokázat, místo zbytečných tlachů.
Po prvních dvou příspěvcích i imunní proti komentářům.
Odkojen Zepelíny, Sabaty, Párply a Floydy, nesnáším seriály a big soutěže všeho druhu.
Objevil jsem kouzlo www, html, php, sql a ajaxu, nakukuji do flashů, avíček a digifotogalerií.
Novodobé rudochy a rudochy light považuji za největší hrozbu tomuto národu .....