Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Moje stanovisko ke stanovisku předsedy ČSSD

Nevážený pane předsedo. Váš pamflet zvaný "Stanovisko předsedy ČSSD" jsem si přečetl velmi pozorně a mohu Vás ujistit, že jsem ani nemohl uvěřit, že se dá vtěsnat tolik pitomostí do tak malého počtu řádků.

Velmi mě udivuje Vaše smělost s kterou si dovolujete napadat jednoho z nejmocnějších lidí naší galaxie (Mars a marťany nevyjímaje) , který i přesto, že ve své funkci zakrátko končí, je naprosto legitimním prezidentem země, která nám nabízí pomoc a ochranu před reálným nebezpečím agrese ze zemí, jejichž představitelé velmi halasně vytrubují do světa názory a výhružky s kterými se moderní evropská civilizace odmítá ztotožnit.

Vaše protibushovská propaganda mi připadá, jako když mravenec pomlouvá slona.
Bushovi nástupci demokratický Barack Obama i republikánský John McCain dali jasně najevo, že vývoj mezinárodních vztahů a  bezpečnostní situace zejména po nešťastné agresi Ruska, naznačuje správné rozhodnutí o vybudování obrany ve střední Evropě. Lež, kterou jste uvedl, že se pan Bush neodváží ani přijít na sjezd své strany je až trapná, důvodem byla hrozící katastrofa na jihu země, při níž byla jeho účast velmi žádána a sledována.

Naopak Vaše kritika vlády naší země a neustálá dehonestace osoby premiéra při každé i sebemenší příležitosti mi od Vás připadá vcelku logická, ano byl jste ve volbách poražen a za pomoci komunistů děláte Vy i Vaši nohsledi totální negaci všeho, někdy i proti zdravému rozumu. Nicméně Vaše slova o nepřetržitých krizích, rozhádanosti koaličních partnerů a ztrátě legitimity k přijímání jakéhokoli rozhodnutí jsou úsměvná až komická.

Jako by jste zapomněl na skutečnost, že jste to byl právě Vy, který tvrdil, když měla vláda ČSSD pod 15% důvěry, že jste dostali mandát na 4 roky, tak jaká legitimita? Jakoby jste to nebyli Vy, strana, jejíž premiéři a ministři se střídali jak na kolotoči, Vaše slova : „VYHODÍM LIDOVCE Z KOALICE !!!“ též vypovídají o totální krizi, která se vyostřila natolik, že jste naprosto proti všem koaličním smlouvám a na poslední chvíli spolu s rudými bratry protlačily protiústavní zákony které velmi poškozovaly nejen zájmy republiky a život občanů a byly posléze ústavním soudem velmi korigovány?!

Je mi směšné jak mícháte hrušky s jablky při ztotožňování krajských voleb „referendem proti vládě a radaru“. Sliby a pohádky Vašich krajských leaderů jsou někdy až za hranicí soudnosti a připadají mi jako mrkev na klacku před hlavou osla !! Jaká změna , jaká naděje , když většina z nich jsou staří známí a povětšinou již velmi postižení různými aférami a aférkami.

 Opět stačí vzpomenout na totální a drtivou porážku ČSSD v minulých krajských volbách z které jste právě vy měli vyvodit patřičná rozhodnutí a nevyvodili, neboť to přeci  byla jiná situace, tehdy jste tvrdili úplný opak než dnes, ale na to jsme zvyklí. Veletoč a ohebnost by jste měli mít ve znaku.

Jsem velmi rád , že se Vám povedlo volební situaci takto vyhrotit, vězte, že velmi početný národ Vašich odpůrců si uvědomuje, jaké zlo, zášť a pomstu by vnesli vaši povedení kandidáti i do krajů. Proto všichni pravicově a opravdu demokraticky smýšlející spoluobčané, včetně mě, již teď zajišťují maximum hlasů, ne proti lidem, ne proti obyčejným sociálním demokratům, ale proti Vám, Vašim praktikám, Vašim úmyslům a všem Vašim nohsledům typu Rath, Zaorálek, Hašek, Sobotka, Kraus, Dryml, Štěch, atd. atd .

Možnost, že se to „Vaše referendum“ velice lehce obrátí proti Vám, neboť je to hlasování tajné (to už se vám změnit nepovede) a najdou se mnozí vlastní , kteří se s Vaši diktátorskými praktikami odmítají smířit a využijí své tajné a demokratické právo.


Máte pravdu snad v jediném, a to je konstatování, že vše je v rukách občanů této země (zaplaťbůh) a já jako jeden z nich, neorganizován žádnou stranou, nikým neplacen ani nijak odměňován a přesvědčován, zde prohlašuji jediné :
 „ Ano pravicové vládě, ano radaru !! Ne všem Paroubkům a Filipům !!“

Autor: Jiří Mlejnek | sobota 13.9.2008 15:19 | karma článku: 34,04 | přečteno: 1676x
  • Další články autora

Jiří Mlejnek

Elektronická evidence tržeb (EET) je obludný systém fízlování !!!

Ministr financí Babiš za tiché podpory všehoschopné ČSSD připravují věc, která má za cíl definitivně zlikvidovat jakoukoliv svobodu při podnikání. Zavedení EET je jen předstupeň likvidace kompletního zrušení hotovostních plateb a zrušení pěněz jako takových Fízlování a diktatura státu již dávno přesahuje všechny meze a pro parazity nalezlé v řídících složkách státu, kteří nikdy samostatně nevydělali jedinou korunu, je hotovostní platba pomocí peněz obrovským trnem v oku, protože se dá mizerně kotrolovat a regulovat.

22.3.2015 v 20:35 | Karma: 33,88 | Přečteno: 1699x | Diskuse| Ekonomika

Jiří Mlejnek

Babišova komanda konfiskují legálně nabyté zboží.

Většina z nás již padesátá léta nepamatuje, ale to co se děje tento týden v českých trafikách nese mnoho podobných rysů. O co vlastně jde? Další drakonické zvýšení spotřební daně na tabákové výrobky s nástupem nové mocenské garnitury přineslo i neobvyklou tvrdost při zavádění nového značení (kolků) na cigaretách.

6.3.2015 v 16:00 | Karma: 32,48 | Přečteno: 1335x | Diskuse| Ekonomika

Jiří Mlejnek

Devítihlavá oranžová saň přišla pouze o jednu hlavu !!!

Vítěz letošních parlamentních voleb – tedy pravice, se raduje z výsledku voleb a hledí s nadějí na dny příští. Hnou už se konečně ledy, přestane být česká politika válkou o moc a prebendy? Dokáže nová vláda nasměrovat naši vlast na cestu postupného snižování dluhů? Dokáže se poprat se všudypřítomnou korupcí a neustále se zvětšující nezaměstnaností?

1.6.2010 v 7:30 | Karma: 32,31 | Přečteno: 1917x | Diskuse| Politika

Jiří Mlejnek

ČEZ - přání do roku 2009

PF od ČEZu, který mi přišel mailem naprosto plně a zcela vyjadřuje moje mínění o bezohledném a monoplistickém chování našeho "milovaného" ČEZU. Jedná se totiž o mnohonásobně větší okrádání a zlodějinu, než je Julínkova třicetikoruna !!! Souhlasíte se mnou ?

4.12.2008 v 10:31 | Karma: 32,67 | Přečteno: 5440x | Diskuse| Politika

Jiří Mlejnek

Morava a Tlustý pouze špičkou ledovce.....

Kauza Morava je natolik médii přetřásaná, že mi pomalu už začíná lézt krkem. Co vlastně ten Morava spáchal, V žádném případě se jej nechci zastávat, ale jedna věc je úmysl,, druhá věc je skutek a třetí je odpovědnost, morální a trestní. Jeho kauza by se dala rozdělit do dvou fází. Ta první – vyprovokovaná (Tlustý a jeho vířivka) a druhá z vlastní aktivity (dcera Zubové).

18.9.2008 v 10:15 | Karma: 25,52 | Přečteno: 1667x | Politika
  • Nejčtenější

Čechy zasáhly extrémní bouřky, padaly obří kroupy. Hasiči měli stovky výjezdů

21. června 2024  9:39,  aktualizováno  22:58

Přes Česko prošly velmi extrémní bouřky s nárazy větru kolem 90 kilometrů za hodinu a krupobití....

Češi vjeli do vojenské zóny, fotili se u tanku. Dítě pak usmrtil nalezený granát

21. června 2024  8:52,  aktualizováno  18:16

Chorvatská policie propustila Čecha vyšetřovaného kvůli výbuchu u města Obrovac, při němž zemřelo...

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Komentátor Schmarcz se po extempore se Šlachtou dočkal vyhazovu z televize

20. června 2024  18:42

Televizní stanice CNN Prima NEWS ukončila spolupráci s komentátorem Martinem Schmarczem. Ten se při...

Hlavní záhadou Putinovy cesty po Asii je díra v limuzíně, říká Kmoníček

21. června 2024  14:52

Podcast Vladimir Putin si v Severní Koreji pořídil řadu rozverných fotek s Kimem, Vietnamu slíbil pomoc při...

Víkendová výheň, bude až 35 stupňů. Bouřky s kroupami hrozí už dnes

28. června 2024  11:37

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) vydal na páteční odpoledne výstrahu před vysokými teplotami...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  11:34

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

V kamenolomu na Příbramsku výbuch těžce zranil dělníka, letěl pro něj vrtulník

28. června 2024  11:32

V pátek ráno došlo v Kozárovicích na Příbramsku k výbuchu rozbušky v kamenolomu. Při explozi se...

Nad Prahou proletěla čtveřice gripenů. Nepanikařte, ozbrojené síly slavily

28. června 2024  11:07,  aktualizováno  11:26

Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) a náčelník generálního štábu Karel Řehka na pražském...

  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2824x
Normální človíček, s obyčejnými starostmi a radostmi, který se na svět dívá více zprava a fandí všem kteří chtějí v životě něco dokázat, místo zbytečných tlachů.
Po prvních dvou příspěvcích i imunní proti komentářům.
Odkojen Zepelíny, Sabaty, Párply a Floydy, nesnáším seriály a big soutěže všeho druhu.
Objevil jsem kouzlo www, html, php, sql a ajaxu, nakukuji do flashů, avíček a digifotogalerií.
Novodobé rudochy a rudochy light považuji za největší hrozbu tomuto národu .....