Bohuslav Sobotka: ODS si přeje v sále zhasnout ?

Už jsem si myslel, že jeden z největších patláků oranžové party ztratil řeč! V neděli večer jsem se dočkal. Opět perla jak vystřižená ze stranického žurnálu. ODS si přeje v sále zhasnout – co vlastně tato větička znamená ? Každý asi ví, odkud fouká vítr, ale já jsem si už podruhé v krátkém čase vzpomněl na léta strávená v khaki pod přísahou služby lidu a rodné straně, kam samozřejmě „socialistický ekonom Bohuslav Dluh Sobotka“ nikdy ani nepáchl. Tam totiž pojem „ Zhasneme “ nebo lidověji „ Deka “ znamenal něco zcela jiného.

Skuteeni není loutka ?

Ti, kteří v letech dávných (76-78) měli tu čest zabít úspěšně dva roky na západních hranicích (Klatovy) ostrahou „vymožeností komunismu“ , vědí o čem mluvím.

Pojem Zhasnout na sále (deka) znamenal , že si nějaká komunita (společnost), těch mírnějších a slušnějších, nespokojená s podlostí, falší, neurvalostí a bonzáctvím některých jedinců, tímto způsobem rychle a účinně vyřídila účty s lidmi, kteří jim škodili, práskali nebo jim ubližovali (šikana, nátlak, vydírání).

Jaká podobnost !?
Je to skutečně modrá ptákostrana, která si přeje zhasnout?
Ano je ! Ale z úplně jiných důvodů!

Přeje si totiž jedno jediné, demokratickou a důstojnou volbu prezidenta republiky, bez zastrašování, nátlaku a vydírání! Připadá mi zcela v normální, že prosazuje svého kandidáta.

A bratrstvo oranžové pracky? Proč vlastně nechce dodržovat tradici tajné volby prezidenta a dělá vše možné i nemožné, aby zabránila tajné volbě? Už jste viděli darebáka, který by se dobrovolně nechal potrestat za své skutky? Už jste viděli bezohledného kariéristu, který by byl ochoten připustit své selhání ?

K-Oranjes se tajné volby bojí jako čert kříže a asi moc dobře ví proč !
Počet nespokojenců s jejich ostudným a neomluvitelným jednáním v jejich vlastních řadách neudržitelně stoupá!
Vzpomeňme si na slova pana Melčáka, pronesená na půdě poslanecké sněmovny!! Je pan Melčák zrádce, nebo hrdina ???
Poslechněme si to znovu : http://www.youtube.com/watch?v=V3hTOJn8HhQ Jsou v jeho projevu všechno výmysly ?? S ohledem na nechutnou víkendovou podívanou, je současné dění jen smutným potvrzením jeho slov !!!


Ale kdo chce vidět vidí, kdo chce slyšet slyší ……..

Nevidí a neslyší však ZELENÍ. Vůbec mi nevadí, že se rozhodli volit svého kandidáta, ani snad mi nevadí jejich trapné antiklausovské projevy, ale jejich rozhodnutí táhnout za jeden provaz s komunisty a komunisty light je v mých (a nejen v mých) očích (a nejen v mých) doslova dehonestuje.

Lidovci opět tak dlouho přešlapovali, až přešlápli, ale to není u nich nic divného. Reputaci jim však skvěle zachránil Pavel Severa, který v okamžiku nejvypjatějším, použil obyčejný selský rozum, aby naprosto logicky pojmenoval věci pravými jmény !!

Pane Sobotko , perla z vašich úst opět potvrdila tu šílenou demagogii s níž předkládáte té prostoduchovnější části národa nesmysly, kterým Ti bláhovci bohužel i věří.

Na závěr si dovolím jednu větičku ze 40 starého českého filmu, která již zlidověla:

„Jak nemáš na své straně ukřivděný, ublížený a neschopný, tak to dlouho nepovedeš!!“

celý klip je na http://www.youtube.com/watch?v=aDFEK5ghIvw

Autor: Jiří Mlejnek | pondělí 11.2.2008 9:00 | karma článku: 29,10 | přečteno: 1863x