Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Překrucování pojmů

Dříve byl populista ten, co jenom kecá a slibuje a nic z toho není schopen splnit. Tedy všichni ti, co před volbami slibují a přitom je jasné, že jim jde o něco jiného, než o vlastní voliče.

Před volbami do poslanecké sněmony v roce 2013, se začaly překrucovat významy pro nové, nicneříkající idee, přišel "nový", myšlenkový proud "liberalismus" a hlavně "libertariáni", tedy bezbřehé tolerování všeho bez řádného respektu, naivní představa o "volném trhu", vystavění vlastní invididuality nad úctu k druhému a jeho postoji, nejenom k opačným názorům a nakonec, absolutní neúcta ke státní moci, dnes reprezentována rozpadem národních států ve jménu myšlenky sjednocené Evropy. Dle jiných je EU celou Evropou, jejíž podmínkou je globální národovectví, tedy "evropanství",je to něco jako "nadřazená" rasa bez určitého příslušenství, která je svým "panstvím" vystavěna nad národní cítění a příslušnosti k určité zemi, čti státu. EU se často vydává za Evropu, jenomže celá Evropa není EU, to je jenom pro pořádek.

Následně přišly volby do poslanecké sněmovny, pseudostrany se začaly opět předhánět v nekonečných slibech a snažili se přesvědčit své voliče o jejich naplnění a taky, jakože si svých slibů dostojí, stůj co stůj. Ha ha ha, je to k smíchu a také k pláči, že se snaží o to samé, nesplnitelné každé volby.

Mnoho pseudokandidátů  se o svých protějšcích a hlavně o podhoubí, nově vznikajících subjektů pol. stran, začali vyjadřovat v nových pejorativech a tak označovat jejich kandidáty za "populisty", dříve konspirátory, prostě co nejvíce hanlivě, ale tak, aby to znělo vzdělaně. Mnoho lidí začalo být po roce 2012 aktivní ve věcech veřejných (neplést si to s pol. stranou) a neřešili neustále jenom spiknutí, tedy konspiraci a proto nemohli být označováni jako konspirátoři. Vzniklo tedy označení "populismus - populisté", aby dosavadní politici, takzvaná "elita" národa, znevěrohodnila své protějšky hanlivým označením, které nekonkretizuje vůbec nic. Tak tedy "vzdělaní" politici, "tradičních" stran, používají tohle označení pro své protějšky, protože by v konkrétní argumentaci pohořeli a nedokázali by věcně a logicky, tedy kriticky zhodnotit skutečnosti ve vzájemně se respektující diskusi, konfrontaci s oponenty na určité téma.

Když si pročtete wikipedii, co znamená slovo "populismus", i hned se vám musí vybavit všichni ti, kteří z "tradičních" pol. stran něco slibovali, ale nikdy nedokázali dostát svým slibům, závazkům. Týká se to všech dosavadních stran v Čr i s ANO. Proto píši za sebe, NEVOLIT!

To jsou všechno populisté, kecálci, slibovači, kluci na přezdržku a i ty ukvótované ženské by zasloužily naplácat na holou. Protože označují jiné za populisty bez řádných a pádných argumentů, bez kritické konfrontace, kterou by si mohli sami voliči vyhodnotit a tak se se ve volbách zařídit dle svého.

Diskuse zde chybí a po X letech už ani není o co stát. Libertariáni totiž od počátku diskuse nevedou. Ti své oponenty označí za "populisty" a mají, jakože vyhráno. A nejenom to, je tu další, nové označení a překroucení významu slova, "nacionalismus". Tohle označení začali používat podivní šarlatáni, převlíkající se za žurnalisty a dali tak nálepku "nacionalismu", jako za hanlivé označení. Být nacionální, tedy být hrdý na svůj původ k určitému národu, dle "evropanství" je přežitkem a také zločin, proti novému výkladu o humanitě.

Jenže být nacionální neznamená, že se nad někoho vyvyšujete, povyšujete, být hrdý, není to samé jako být pyšný.

Také tito mainstreamoví podivíni označují kdekoho za "xenofoby", to víte, potkat "Xenu" asi bych se taky trochu bál)))))))))))) a používají i jiná, blbá a hloupá označení, které se rádoby intelektuální elita snaží překroutit a zažít do naší společnosti tak, aby nám vnutila nové vnímání těchto významů a přesvědčila tak nás samotné, o jejich správném výkladu.

Ha ha ha, to se jim opravdu povedlo. 

Hezký den všem a omlouvám se za chyby, psal jsem to rychle, zběsile, xenofobně a nacionálně, tak nějak populisticky.

 

 

 

 

 

Autor: Jiří Křivánek | úterý 9.5.2017 12:07 | karma článku: 26,77 | přečteno: 903x
  • Další články autora

Jiří Křivánek

Ač je židem, je to antisemita

Soros. Ta největší skvrna v dějinách Evropy na lidských osudech. Doporučuji si přečíst obvinění Sorose od židovského autora. Posledně jsem psal o Sionistech, dole je odkaz na ortodoxní židy, kteří odmítají stát Izrael.

28.7.2017 v 9:31 | Karma: 10,69 | Přečteno: 325x | Diskuse| Společnost

Jiří Křivánek

Je jedno co píši a jak to myslím!

A je taky je jedno, co znamená slovo. Jaký je jeho skutečný význam a hlavně, je jedno, jak jsem to myslel. Nikdo se neptá, nepátrá, "jak to vlastně myslíš?" Prostě jsem porušil pravidla blogu, takže mne už nečtete, drazí přátelé.

25.7.2017 v 17:41 | Karma: 0 | Přečteno: 68x | Diskuse| Společnost

Jiří Křivánek

Pandy přijely na návštěvu

Prohlásil hlasatel Čt24 a kydal dál písničku máje, jak pandy přijely navštívit pražskou zoo. Už mi to přijde stejně přitroublé, tak jako když někdo mluví o svobodě a demokracii a pak vám humanitárně vybombarduje celou vaši zem.

24.7.2017 v 9:01 | Karma: 0 | Přečteno: 35x | Diskuse| Společnost

Jiří Křivánek

Sionistický svaz ocelářů a antisemitismus

Nemám rád banky, bankéře. Jsme jejich otroci, ale většině lidí to vůbec nedochází a krmí jejich nenasytné trezory svými, upsanými životy dál. Mne to taky zase čeká, protože finanční systém nás svázal všechny, prostě všechny

20.7.2017 v 10:26 | Karma: 13,29 | Přečteno: 180x | Diskuse| Společnost

Jiří Křivánek

Dnešní Antifa není levice a "klinika" už vůbec ne

Prefabrikáti politického aktivismu vůbec neví, že Klinika a Antifa není žádná levice. Nejedná se o čistě levicově uvažující občánky, ale jde o produkt dnešní poptávky, jak udržet finanční systém a hlavně "lidské zdroje" v něm.

18.7.2017 v 11:39 | Karma: 15,60 | Přečteno: 787x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  20:19

Přímý přenos Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

Na Plzeňsku hořela hala sklárny, oheň zasáhl třetinu střechy

2. května 2024  18:22,  aktualizováno  20:15

V Heřmanově Huti na severním Plzeňsku hořelo v areálu sklárny. Podle informací iDNES.cz od hasičů,...

Trump se vidí jako disident, soud je pro něj marketingová sklizeň, tvrdí expert

2. května 2024

Premium Pokud dojde na televizní debatu Donalda Trumpa a Joea Bidena, jako jednoznačný vítěz z ní vzejde...

Vlak bez strojvůdce ujel několik kilometrů, pak vykolejil. Řítil se stovkou

2. května 2024  14:51,  aktualizováno  19:55

Na železniční trati mezi obcemi Čisovice a Měchenice v okrese Praha-západ vykolejil vlak. V...

  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1117x
Jsem jaký jsem, nesoudím, nekritizuji, pouze hodnotím, tak jako každý jiný. Bez hodnocení by jsme totiž nebyli tím, kým ve skutečnosti jsme.

Seznam rubrik