Překrucování pojmů

Dříve byl populista ten, co jenom kecá a slibuje a nic z toho není schopen splnit. Tedy všichni ti, co před volbami slibují a přitom je jasné, že jim jde o něco jiného, než o vlastní voliče.

Před volbami do poslanecké sněmony v roce 2013, se začaly překrucovat významy pro nové, nicneříkající idee, přišel "nový", myšlenkový proud "liberalismus" a hlavně "libertariáni", tedy bezbřehé tolerování všeho bez řádného respektu, naivní představa o "volném trhu", vystavění vlastní invididuality nad úctu k druhému a jeho postoji, nejenom k opačným názorům a nakonec, absolutní neúcta ke státní moci, dnes reprezentována rozpadem národních států ve jménu myšlenky sjednocené Evropy. Dle jiných je EU celou Evropou, jejíž podmínkou je globální národovectví, tedy "evropanství",je to něco jako "nadřazená" rasa bez určitého příslušenství, která je svým "panstvím" vystavěna nad národní cítění a příslušnosti k určité zemi, čti státu. EU se často vydává za Evropu, jenomže celá Evropa není EU, to je jenom pro pořádek.

Následně přišly volby do poslanecké sněmovny, pseudostrany se začaly opět předhánět v nekonečných slibech a snažili se přesvědčit své voliče o jejich naplnění a taky, jakože si svých slibů dostojí, stůj co stůj. Ha ha ha, je to k smíchu a také k pláči, že se snaží o to samé, nesplnitelné každé volby.

Mnoho pseudokandidátů  se o svých protějšcích a hlavně o podhoubí, nově vznikajících subjektů pol. stran, začali vyjadřovat v nových pejorativech a tak označovat jejich kandidáty za "populisty", dříve konspirátory, prostě co nejvíce hanlivě, ale tak, aby to znělo vzdělaně. Mnoho lidí začalo být po roce 2012 aktivní ve věcech veřejných (neplést si to s pol. stranou) a neřešili neustále jenom spiknutí, tedy konspiraci a proto nemohli být označováni jako konspirátoři. Vzniklo tedy označení "populismus - populisté", aby dosavadní politici, takzvaná "elita" národa, znevěrohodnila své protějšky hanlivým označením, které nekonkretizuje vůbec nic. Tak tedy "vzdělaní" politici, "tradičních" stran, používají tohle označení pro své protějšky, protože by v konkrétní argumentaci pohořeli a nedokázali by věcně a logicky, tedy kriticky zhodnotit skutečnosti ve vzájemně se respektující diskusi, konfrontaci s oponenty na určité téma.

Když si pročtete wikipedii, co znamená slovo "populismus", i hned se vám musí vybavit všichni ti, kteří z "tradičních" pol. stran něco slibovali, ale nikdy nedokázali dostát svým slibům, závazkům. Týká se to všech dosavadních stran v Čr i s ANO. Proto píši za sebe, NEVOLIT!

To jsou všechno populisté, kecálci, slibovači, kluci na přezdržku a i ty ukvótované ženské by zasloužily naplácat na holou. Protože označují jiné za populisty bez řádných a pádných argumentů, bez kritické konfrontace, kterou by si mohli sami voliči vyhodnotit a tak se se ve volbách zařídit dle svého.

Diskuse zde chybí a po X letech už ani není o co stát. Libertariáni totiž od počátku diskuse nevedou. Ti své oponenty označí za "populisty" a mají, jakože vyhráno. A nejenom to, je tu další, nové označení a překroucení významu slova, "nacionalismus". Tohle označení začali používat podivní šarlatáni, převlíkající se za žurnalisty a dali tak nálepku "nacionalismu", jako za hanlivé označení. Být nacionální, tedy být hrdý na svůj původ k určitému národu, dle "evropanství" je přežitkem a také zločin, proti novému výkladu o humanitě.

Jenže být nacionální neznamená, že se nad někoho vyvyšujete, povyšujete, být hrdý, není to samé jako být pyšný.

Také tito mainstreamoví podivíni označují kdekoho za "xenofoby", to víte, potkat "Xenu" asi bych se taky trochu bál)))))))))))) a používají i jiná, blbá a hloupá označení, které se rádoby intelektuální elita snaží překroutit a zažít do naší společnosti tak, aby nám vnutila nové vnímání těchto významů a přesvědčila tak nás samotné, o jejich správném výkladu.

Ha ha ha, to se jim opravdu povedlo. 

Hezký den všem a omlouvám se za chyby, psal jsem to rychle, zběsile, xenofobně a nacionálně, tak nějak populisticky.

 

 

 

 

 

Autor: Jiří Křivánek | úterý 9.5.2017 12:07 | karma článku: 26,77 | přečteno: 903x
  • Další články autora

Jiří Křivánek

Mě taky!

5.2.2018 v 11:52 | Karma: 10,18

Jiří Křivánek

Volby pro hlupáky

18.10.2017 v 11:59 | Karma: 8,27