Martina Pecinu chytil rapl!

Květnové volby jsou za dveřmi, a tak by měl každý přiložit ruku k dílu. Ministr vnitra Martin Pecina si toho je vědom, a tak jako pilná včelička agituje i na svém blogu: http://blog.ihned.cz/pecina/c1-42381790-pohled-na-ekonomiku-z-leva Přeci jen, rvačka o posty v případné vládě ČSSD bude veliká. Kdo chce funkci, měl by už nyní snažit na sebe upozornit. Pan Pecina tak učinil prostřednictvím velmi zdařilé úderky s názvem „Pohled na ekonomiku z leva“. Po přečtení několika řádku je čtenáři jasné, že toto opravdu psal popletený socialista.

Nejvíce mě rozesmála věta „….při pokračování politiky z let 1998-2006 jsme mohli dnes mohli mít stagnaci, nikoliv několikaprocentní pokles HDP“.

 

Uff, tak to je silná káva. V době, kdy ekonomika rostla o 5-6 %, dokázaly vlády ČSSD a ministr financí Sobotka ukuchtit dluh téměř 100 miliard. Dokonce i socialista Miloš Zeman si před pár měsíci nad takovým „majstrštykem“ poklepával na hlavu. A „lebkoun“ Martin Pecina jásá a po takovém hospodaření se mu naopak stýská. Bože, kde to jsme?

Martin Pecina bojuje zuby nehty o vytouženou funkci v kabinetu ČSSD. To je nad slunce jasné. Proč ze sebe ale kvůli pár chechtákům dělá hlupáka? Nemá to přeci zapotřebí. Nemůže přeci věřit tomu, co ve svém článku píše.

Nebudu pitvat každou napsanou větu zvlášť. Dál už toto dílko obsahuje klasické socanské žvásty o spravedlivé společnosti, lásce k chudému lidu, soucítění, asociálnosti pravice, jachtách podnikatelů a samozřejmě o Toskánsku.

Ono se to neustálé štvaní pánů socialistů „prostého lidu“ proti podnikatelům a buržoazii začíná tak nějak přejídat. Pokud se podaří socialistům své nápady zrealizovat, tak bude Česko následovat Řecko a Maďarsko. Pro „experty“ ČSSD je to jen strašení a lži pravicových pásků.

Jenže, taková je bohužel realita. Potom to tady ovšem vezmou do ruky mnohem tvrdší reformátoři, než existují na české pravici. Evropská unie a k tomu určené instituce (přes její příklon k socialismu) bude nemilosrdná a úspory se dotknou především chudých vrstev obyvatel. To pak bude teprve tanec, že se prostý lid nebude stačit divit.

Já se divím už nyní, co vyplodil jeden „přesvědčený“ socialista Martin Pecina. Ostuda, hanba, blamáž a šmytec!

 

Autor: Jiří Kohoutek | neděle 11.4.2010 19:18 | karma článku: 29,58 | přečteno: 1430x