Feminismus: Jak dlouho nás nechají nosit varlata?

V sousedním Rakousku se budou měnit slova hymny. Napříště už se nebude zpívat jen „Jsi vlastí velkých synů“, ale „Jsi vlastí velkých dcer a synů“.  Zdá se vám to směšné? Tak na to pozor. Nejsme tak daleko od doby, kdy bude vysmívání feminismu trestné. Feminismus je stejně nebezpečný jako socialismus, komunismus či islamismus.

Ostatně, většina feministek se netají svým odporem ke kapitalismu a láskou k socialismu. Vždyť právě socialisté a především Zelení (neboli, zelení socialisté) postavili na feminismu a genderových záležitost vůbec svůj politický program. Bylo by ovšem chybou se feminismu a jeho radikálním projevům pouze vysmívat. Proti feminismu bychom měli bojovat, stejně jako proti zmiňovanému socialismu, komunismu a islamismu. Genderová studia je pojem, který je v konečném důsledku velmi nebezpečný. Genderová studia a feminismus představují totalitu.

Nejdále zatím v tomto směru došli ve Švédsku, tradiční to baště socialismu. Muži již nemohou ve veřejných záchodcích močit ve stoje, na přechodech jsou vedle panáčka i panenky a dějou se zde i mnohá další zvěrstva, o kterých je snad lepší ani nemluvit. Vojačky Severské bojové skupiny si dokonce vymohli, aby byl lev v jejich znaku vykastrován.

Myslím, že za několik desetiletí bude trestné nosit varlata nejenom ve znaku. Ještě je však čas toto běsnění zastavit. Švédsko a Rakousko jsme už bohužel ztratili, ale ostatní země stále lze zachránit!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Kohoutek | pátek 22.7.2011 10:00 | karma článku: 25,16 | přečteno: 1940x