Co je na slově „devianti“ urážejícího, milí homosexuálové?

Deviace znamená nejenom podle Wikipedie odchylku. A cožpak homosexualita není odchylka? Jistě, že ano. Kdyby byla homosexualita brána za normu a naopak heterosexualita za odchylku, asi by potom bylo i plození dětí deviace.

Což, při vší úctě k menšinám, snad ještě stále není. Jednoduché jak facka. Takže toho ten Hájek zas tolik neřekl, co?  Homosexuálové jsou devianty stejně jako třeba albíni, liliputi a samozřejmě také transsexuálové a pedofilové. Hájek je možná trochu samorost, ale díky Bohu za to. Kdyby všichni mluvili jedním jazykem a měli na vše naprosto stejný názor, byla by to trochu nuda na tom světě.

Já si taky trochu klepu na čelo, když vidím ty různé karnevalové oslavy homosexuality. Nerozumím té potřebě některých homosexuálů neustále upozorňovat na svoji sexualitu. Obzvláště, když se jedná o tak křiklavý a kýčovitý způsob sebevyjádření.

Že bych měl ale nějaký zásadní problém s tím, že se budou konat i v Praze? Pokud to někomu dalšímu udělá radost, proč mu ji nedopřát. Mně to neublíží a hádám, že ani nikomu z mých spoluobčanů.

Třeba jednou přijde doba, kdy budou podobné akce pořádat i pedofilové. Teď si nedělám legraci. Opravdu si myslím, že to tak jednou může být. Řekněme, že tak za 50 – 70 let. A že si to neumíte představit? Hm, a kdo by si dokázal před 70 lety představit, že bude v pražských ulicích probíhat homosexuální karneval? Nejspíš nikdo.

Člověk se mění a doba s ním. Nevím, jestli to je dobře nebo špatně. Je to ale prostě tak.

Autor: Jiří Kohoutek | neděle 7.8.2011 10:29 | karma článku: 21,49 | přečteno: 1189x