Povinné přidělování uprchlíků k trvalému usídlení v ČR a dalších do uprchlických táborů

Stručně a jasně. Protože zásadní otázkou při prvotně špatných rozhodnutích je komu to slouží, měl bych k tomuto tématu také pár otázek:

 

  1. Kolik nevládek, agentur, úřadů a aktivistů z toho bude živeno?
  2. Kolik nás bude jeden imigrant stát?
  3. Až se podle pravidel o slučování rodin za každým z nich pohrnou jeho příbuzní, kolik nás to bude stát viz body 1 a 2?
  4. Kolik migrantů CELKEM nám chce EU vnutit? S každým přijatým zve další stovky to zkusit!
  5. Ví naše vláda kolik máme bezdomovců, kteří musí vyžít i za cca 2000 (dva tisíce) korun na měsíc, bez vody, elektřiny a solidní střechy nad hlavou?Proč peníze na uprchlíky nemůžeme věnovat na vlastní lidi? Co komu udělali,že nepřátelská invaze je Bruselu milejší než vlastní občané?
  6. Ví vláda, kolik je lidí na hranici chudoby?
  7. Ví vláda, kolik je matek samoživitelek a s jakou bídou se potýkají?
  8. Ví vláda, že se jedná o více než 2 miliony občanů?
  9. Ví vláda, že nejsou peníze na péči o nemocné děti, že rodiče musí žebrat aby sebrali peníze na léčbu?
  10. Ví naše vláda, kam nás vede?
  11. Ví naše vláda vůbec něco?

 

Jak je to celé strašlivě nefér vůči našim vlastním občanům. Co vede naši vládu, aby tak vytrvale dávala přednost všem okolo před vlastními občany, kteří ji zvolili? Cožpak v tom parlamentním a vládním bufetu dostávají něco do kávy aby totálně ztratili kontakt s realitou? Sleduji zprávy a dávám si věci do souvislostí, kam nás vlastně Brusel ve své totální nekompetentnosti tlačí. Do totální sebedestrukce, kdy čas na zvrácení běhu událostí se neúprosně kráti. Nebude trvat dlouho a sociální napětí začne růst, jižní Itálie je varujícím příkladem. Jak dlouho potrvá, než stejná situace nastane v naší zemi? Rok? Dva roky? Co pak udělá naše vláda? Pozve armádu (těch 200 „specialistů“), aby chránila imigranty před občany? Pozve další imigranty? Tady už logika dávno neplatí, mám neodbytný pocit, že naši loď řídí banda šílenců do záhuby.

Do Titanicu EU už zatraceně teče a je úplně jedno jak moc se v první třídě tančí, půjde za nedlouho (sice pomalu ale jistě) ke dnu.

Budoucnost funkční EU vidím jedině ve zbavení Bruselu téměř všech pravomocí, kromě snad jednotné obranné politiky (pokud bude bez ovládání ze strany USA) a přesun širokých pravomocí na regiony. V opačném případě vidím budoucnost národních států bez EU, pokud se to stihne dříve, než nás, naši kulturu a tradice Brusel utopí v invazi nepřizpůsobitelných ilegálních uprchlíků, která nás zničí.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Kobza | neděle 17.5.2015 10:26 | karma článku: 36,66 | přečteno: 1136x
  • Další články autora

Jiří Kobza

Fialův tobogán krize

9.11.2022 v 14:09 | Karma: 8,61

Jiří Kobza

K tomu nelze mlčet!

2.6.2022 v 10:20 | Karma: 8,37

Jiří Kobza

Vláda proti Ústavě i proti lidu

30.5.2022 v 19:15 | Karma: 27,05