Odmítněme ilegální migranty z Afriky, ale připravujme se na skutečné uprchlíky z Evropy

Toto je úvaha o tom, jak může vypadat jedna z velice možných variant dalšího vývoje v Evropě (pokud zde nedojde k válce, pak samozřejmě bude všechno jinak):

Stávající pozice Bruselu a EK vnucující neustále rostoucí kvoty uprchlíkůjednotlivým státům a tím vyprovokovaný stále rostoucí příliv nelegálních migrantů do jižní Evropy, povede k nutněnásledující humanitární katastrofě v Evropě. Uprchlíci postupně nabudou většinu v celých oblastech jižních státůEvropy, které namísto aby se dovolaly nějaké obrany ze strany EK, OBSE atd, dostávají jenom neustálé výtky ze strany EK pro svoji nehumánnost. Navíc je dost pravděpodobné, že díky jejich vlastním Dienstbierům a Šabatovým získají migranti brzy i volební právo, které okamžitě použijí k prosazení vlastních představ o tom, jak moc jim má hostitelská země být k dispozici (konec konců jako hostitel parazitovi).

Zatím EK bude donekonečna opakovat svou mantru, že evropské státy nedostatečnězachraňují ubohé uprchlíky, lidi, co se ani netají s tím, že mají za svůj hlavní cíl vysát a zničit naši civilizaci a kulturu. Narůstající převaha migrantů (nad počtem původních Evropanů), jejich agresivita a tlak na původní obyvatelstvo vyvolá rostoucí exodus původních obyvatel z postižených oblastí do zemí, které ještě nejsou tak postižené. Potáhnou tedy do zemí, které jsou navzdory tlaku EU a svých vlastních multikulturistůstále ještě dostatečně xenofobní, rasistické a islamofobní, aby alespoň dočasně uchránily svou svébytnou existenci. Půjdou tedy na sever, do střední Evropy a odtud povede jediná cesta ven na východ.

Zatímco„uprchlíci“ z Afriky a stř.Východu představují reálné riziko, tito evropští zoufalci, kteří k nám začnou potichounku (nejspíše za totálního mediálního embarga) s platnými pasy EU proudit z jihu Evropy, si opravdu zaslouží pomocnou ruku. Samozřejmě, za předpokladu, že budou ochotni se aktivně zapojit do obrany toho území, které nám ještě zbude jako poslední bašta.

Navrhuji tedy naší vládě zaujmout jednoznačné stanovisko k otázce kvot uprchlíků:

1.Česká republika pomůže mimoevropským migrantům a uprchlíkům v jejich zemi, podle svých sil, ale vnucené uprchlíky nepřijme. Hlavním hlediskem ale bude, že přednostní nárok na pomoc mají přece jen naši vlastní lidé.
2.Česká republika se bude připravovat na přijetí uprchlické vlny občanů EU, uprchlíků z jihoevropských zemí, postižených invazí migrantů, zkázou, kterou na ně EK uvrhla.

3. Česká republika vybuduje FUNKČNÍ bezpečnostní sbory (armáda, policie, domobrana....) které budou mít za úkol chránit obyvatelstvo před nepřizpůsobitelnými uprchlíky, vybavený širokou pravomocí okamžitě zasáhnout a nečekat na souhlas z Bruselu či odjinud.

4.ČR se bude připravovat na referendum o dalším setrvání v EU.

Autor: Jiří Kobza | pátek 29.5.2015 9:14 | karma článku: 36,37 | přečteno: 1559x
  • Další články autora

Jiří Kobza

Fialův tobogán krize

9.11.2022 v 14:09 | Karma: 8,61

Jiří Kobza

K tomu nelze mlčet!

2.6.2022 v 10:20 | Karma: 8,37

Jiří Kobza

Vláda proti Ústavě i proti lidu

30.5.2022 v 19:15 | Karma: 27,05