Jak dlouho ještě, má vládo česká,

budeš napínat trpělivost národa svou bezohlednou a pohodlnou bezradností. Opravdu jsi tak neschopná?

Jak dlouho ještě budeš trpět pohyby nájezdníků, kteří podle svého islámského přesvědčení stojí nad křesťany i nad českými zákony, bez povolení ke vstupu neřkuli pobytu, bez dokladů, bez identifikace, s opálenými konečky prstů, kteří jsou všichni „ze Syrie“, mladí dobře živení a dobře vybavení, oblečení, ostříhaní a odhodlaní muži (až na pár žen a dětí, které stejně slouží jenom jako dekorace)? Jak dlouho se chceš dívat do očí našich vlastních nezaměstnaných, bezdomovců, handikepovaných, starých a chudých lidí? Jak jim zdůvodníš, že není 600 Kč na důchody ale je několik miliard na neziskovky, které se „zabývají uprchlíky“? Nejsou jejich šéfové nějací příbuzní některé z vládnoucích rodin, že dostali tak skvělá místa? Kolik miliard ještě vysají ze státního rozpočtu na úkor těch nejchudších?

Opravdu ti vládo nezáleží na vlastních lidech v období mimo volby? Doufám, že si to všichni voliči zapamatují, pokud ještě vůbec nějaké volby budou.

Nestačí, jak tuto zemi zplundrovaly předchozí vlády (Topolánkova díky Kalouskovi ovšem naprosto vede), ještě pouštíš do země hejno hladových kobylek, aby ohlodaly i to málo, co zbylo na kostech co zůstaly z kdysi tak silné , soběstačné a nezávislé země? Jak dlouho vládo si myslíš, že občané toto vaše bezmezné pohrdání vlastními lidmi a nekonečnou servilnost vůči všem ostatním, budou trpět? Kolik si myslíte že máte času než pohár přeteče? Do příštích voleb? Velmi naivní představa. Stejně naivní jako ta, že policie a armáda budou tuto vládu chránit před hněvem občanů. Vojáci a policisté nejsou hloupí ani slepí, aby neviděli a nechápali, co tato vláda provádí našemu národu.

Vzpamatujte se, už není ani 5 minut do dvanácté. Vezmi si příklad z Maďarů. Ti si zaslouží náš obdiv za statečnost, s jakou se vzepřeli Bruselským Kazisvětům a dík za to, že vedou boj i za nás.

Varuji, času je již opravdu velice málo a tsunami se blíží. V našich podmínkách uděří až se sejdou v jednom čase uzavřené hranice do Německa a Rakouska a v Čechách se začnou hromadit migranti, kteří nebudou mít kam jít (Ani Merkelová ani Dienstbier si je totiž k sobě domů nevezmou). Tuhá česká zima zvýší jejich zoufalství, vztek i beznaděj. Obávám se, že potom už vývoj nikdo nezastaví.

Máte čas do mrazů. Vládo jednej rychle, nebo rychle odstup a uvolni místo rozhodnějším, kteří lépe vědí, jak tento národ a zemi chránit.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Kobza | středa 30.9.2015 14:40 | karma článku: 37,86 | přečteno: 1592x
  • Další články autora

Jiří Kobza

Fialův tobogán krize

9.11.2022 v 14:09 | Karma: 8,61

Jiří Kobza

K tomu nelze mlčet!

2.6.2022 v 10:20 | Karma: 8,37

Jiří Kobza

Vláda proti Ústavě i proti lidu

30.5.2022 v 19:15 | Karma: 27,05