AL

Apoštol Pavel Korinťanům: "Kdo NECHCE pracovat, ať nejí." Škoda, že se toho naše legislativa nemůže držet.

JK

90% osob jisté kulturní menšiny nepracuje, až tady na p. Bangu, který pracuje jako teamlead ve firmě iDnes a který byl tímto článkem potrefen, vysmívá se mi tu, a říká, že v roce 2024 není pro můj primitivismus místo.

A dle mého názoru si to zaslouží, protože když mu řeknu, aby se o svoje krajany trochu staral, aby makali, protože to takhle věčně nepůjde, tak se mi vysmívá, že proč by to dělal.

A soudě podle jeho článků, tak on se o ně skutečně stará - ale tím, že publikuje články o tom, jaká se jim dějí bezpráví. A jak by taky Baga mi tady mohl psát něco jiného, když obhajování této menšiny je jeho zdroj financí.

P. Banga, možná, že kdybyste psal do těch vašich romských periodik článek třeba o tom, jak se má nakládat s penězi, tak byste udělal líp. Jenže to byste se svým krajanům už potom nelíbil, že?

Když příslušníky dané menšiny vidím, tak můžu klidně prohlásit, že je 90% šance, že nepracujou. A můžu klidně projevit svůj názor, že se domnívám, že tato pravděpodobnost se zvyšuje v případě, když ústavičně nakupují burgery.

Protože člověk, co svoje peníze vydělává těžce svou prací, nebude v jednom kuse konzumovat burgery a tahat si další hromadu burgerů domů v igelitce, bude šetřit, a bude stát mezi těmi lidmi na zastávce, co vstávají další den do práce.

A zejména poctivě pracující člověk nebude nechávat po sobě binec a zelí a jen tak si neodpochoduje pryč.

Foto

No super. Počítám že disponujete přesnými daty, která můžete dokládat. A pokud ne, dostáváme se oklikou znovu k primitivnímu rasismu. A jasně, pracuju. Stejně jako celá moje rodina, přátelé a lidé, se kterými se stýkám. Říká se tomu sociální vrstva. A protože pracuju celý život, mám se relativně fajn. S lidmi které popisujete se téměř nestýkám. A stejně mě posíláte "starat se o mé krajany". Proto jsem se ptal, proč bych to dělal? Staráte se o své "krajany"? Mimochodem, lidé které popisujete, jsou většinou čeští občané, tak že také Vaši krajani. Že nemáte na burger, to je mi líto. Jestli chcete, zastavte se za mnou, jeden Vám koupím. Zdrojem mých příjmů totiž nejsou články o Romech. Tady pracuju posledních téměř dvacet let. Podnikám taky téměř dvacet let. Moje texty se překládají do světových jazyků, vydávají mě v zahraničí. Chápeme? Nejsem sociálně slabý, nikdy jsem nebyl na pracáku a co chci, to si většinou můžu dovolit. I kdybych si měl koupit pět burgerů denně. A stejně byste mě zařadil do stejné škatulky, protože jste primitiv. Takhle je to jednoduché. Pěkný den přeju. PB

Foto

Banda lidí, co neztrácí opálení ani v zimě má tu drzost, že si kupuje ve stánku burgery. A ještě drze k Vám čelem. To je vyloženě skandál národní úrovně. Kde berou tu drzost si koupit ve stánku burger a ještě ho na místě konzumovat? Kde je Městská policie, kterou si platíme z daní? A to ještě nechávají tácky a ubrousky na poličce? Hnus tohle. A média mlčí, kde je televize, aby konečně ukázala pravdu? Vždyť jsou bezstarostní na rozdíl od Vás, který musíte ráno do práce! Jak jsem psal výše, skandál, skandál, skandál.

Každému kdo nejde ráno do práce (nebo jde, jen to nemá napsané na čele, ale vy přece víte, že nepracuje a je to určitě příživník, tak to musí být pravda!) bych zakázal kupovat a jíst burgery u stánku. Když si nemůže koupit každý den burger pracující softwarový inženýr, tak prostě nikdo, natož někdo, kdo se nemusí v zimě opalovat! A hned potom bych zakázal podobným lidem nákup v potravinách, drogerii, lékárně a nakonec všude! Přísnost musí být!

MK

Trapná omluva chráněné a nepostižitelné menšiny. Od vás to sedí tuplem.

P.S. Jasně, s taškou burgerů vzhůru do rachoty. Dobrej vtip.

  • Počet článků 21
  • Celková karma 18,78
  • Průměrná čtenost 569x
Pracuji jako softwarový inženýr a tu a tam narážím na zajímavé věci, se kterými bych se chtěl podělit s ostatními.

Seznam rubrik