Za DMS pro STB Paraple odměnil jsem se ranním pivem

Jsem zásadním odpůrcem jakéhokoli množství piva nejen za volantem, ale i za řídítky velocipédu. Myšlenka, že tito, často i bez alkoholu splašení cyklisté dostanou ještě možnost tuto svoji náladu přikrmit pivem, je zdrcující.

Ovšem, na druhou stranu, jak pravil předseda Svazu pivovarníků a sladovníků, pivo je dobré vždy. Samozřejmě, kromě mnoha aplikací. Třeba, když v den sváteční jdete na chalupě řezat na cirkulárce dřevo.

Prstíky mám ale všechny a rád to kterékoli mladé a hezké dámě kdykoli prokáži.

Měli jsme s přáteli domluvený sobotní večer a tak přišel na řadu můj velmi oblíbený Set Top Box (STB) od neoblíbené firmy O2, který ovšem, a s ním ta televizní služba, funguje ne výtečnou. To je vojensky 5, ovšem dnes už ta armáda nemá status bývalé ČSLA.

To je ovšem velká škoda, protože dnes se chováme jako rozmazlení, zhýčkaní, pohodlní a zbabělí hošíci, kteří ve své podstatě (mého syna, 1973 nevyjímaje) nejsme ochotni a schopni naši zem bránit, což komunisté úspěšně alespoň předstírali.

To by bylo úvodem a nyní: "Das also war des Pudels Kern" neboli to bylo tím jádrem pudla, jak pravil pan z dobrého moudí, Johann Wolfgang von Goethe, geniální spisovatel a básník, který, kromě jiného stanovil základní pravidla podvojného účetnictví.

Takže, tím jádrem pudla, byl včerejší pořad Star Dance. Něco jímavého, co jsme si pustili z již zmíněného Set Top Boxu. A já, starý cynik, jsem se dojal a poslal jim SMS.

Vím, není to nic. Je to jen kapka v moři, ale i mých 30 kaček, které jsem nedal firmě Sazka (zásadně nesázím) pomohly. Kdyby to udělal každý, je to 30 miliónů.

A to pivo? Doma zásadně Plzeň nepiji. Je na mě moc drahá i moc silná. Ze všech těch patoků okolo 10,- Kč, které se prodávají (minulý týden byl Argus za 6,90 Kč) mi ten opovrhovaný Argus od Lidla (prý to pivo vaří Lobkowitz) připadl velmi vhodný.

Takže, pořad skončil a já dopíjím své ranní pivo. Takže, pokud si chcete zachovat alespoň trochu sebeúcty mírněte prosím své neartikulované projevy.

Ty, jak již před pár lety řekl náš prezident Miloš Zeman vydávali Neandrtálci a snad se nechcete zařadit mezi ně,

Autor: Jiří Hermánek | neděle 20.11.2016 8:30 | karma článku: 25,27 | přečteno: 1758x