To jsem to s těmi muslimy zase vymňouk...

Je to skoro 50 let, kdy jsem se skupinou muslimů setkal poprvé a vlastně i naposled. Marcel S. člověk, který v CKM rozděloval průvodce ke skupinám, byl od svého řídícího důstojníka špatně instruován nebo  i celá StB byla přiblblá

Jinak by totiž ti "umělci" věděli, že muslimové ženskou prostě poslouchat nebudou, kdyby čert na koze jezdil. A tak chudák Dana P. nejenže se později nešťastně vdala, ale nevěděla si s tou neukázněnou skupinou rady. Jakoby tam nebyla.

Student mívá v létě volno, vystavuje tělo slunci a večer poctivě dělí mezi pivní dýchánky a milování. To jsou, v podstatě, pro mládež ty dva nejlepší koníčky. A tak já, zcela bez závazků (Drahuška to trochu obrečela) jsem se vydal vstříc nečekaným zážitkům.

Začalo to hned asi hodinu poté, co jsem nastoupil. V Hotelu Junior v Žitné (tam žádný Lenin není - podle toho se ta ulice dá zapamatovat) byl podáván oběd. A jak se dalo čekat, pro muslimy velmi, velmi výživný. Vepřový řízek s brambory a zeleninou.

Když si dnes představím, že jsem ty nebohé věřící přesvědčil, že se jedná o telecí (small cow) a nikoli vepřový řízek, mám trochu špatné svědomí. A jen jeden kverulant tvrdošíjně vykřikoval I do not believe you, ale nebylo mu to nic platné. Byl o bramborách a zelenině, což také není špatné.

A když už je řeč o Arabech, kteří jsou samozřejmě, jak jinak, velmi mírumilovní, tak stačilo, abych jednoho z nich poučil, jak lze koupit pistoli (mně to předtím vysvětlili jiní) a sice, že stačí vyměnit dolary v oficiálním kurzu, asi 1:7, a pistole je doma. Což ti další bystře aplikovali.

Nemohu celý článek zaplácnout jednou skupinou a tak ještě zmínka o cestě do KV. Tamější hotel Central neměl tolik dvoulůžkových pokojů a tak pro 4 manželské páry vyčlenil dva čtyřlůžkové. Prostě Homolka a tobolka po karlovarsku.

Ten rykot a jekot jste neslyšeli. Nemožné, neslýchané a neproveditelné. Ve výsledku pak udělali z jednoho 4-lůžkového 5-lůžkový a tam šoupli mě a čtyři Egypťany. Nebylo to špatné, měli spoustu skotské a amerických cigaret na prodej a člověk se i za socialismu musel otáčet, že?

A nyní k meritu věci. Naše milá kolegyně paní Holotová uveřejnila včera článek:

Ministerstvo zahraničí varuje: nelíbejte se a nedržte se za ruce nebo Vás zavřou!

13. 03. 2017 17:53:11Chystáte se na dovolenou do Spojených arabských emirátů a nejste sezdaní? Dejte si pozor na projevy náklonnosti na veřejnosti nebo můžete skončit v emirátské base. Mladý milenecký pár je už kvůli nemanželskému sexu ve vazbě!Zdroj: http://holotova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=592378

A já ji, po ledabylém přečtení perexu takto odpověděl a dostal jsem i příslušnou reakci.

Jiří Hermánek 46220

To je tam normální a hloupý, kdo to neví. Každý stát je suverén.Proč bychom méli muslimy stále k néčemu nutit, když nechceme, aby to oni dělali u nás?+1/0 doporučit

  •  
  •  
13.3.2017 19:53

Tak, samozřejmě, každý máme svou pravdu, ale já ji napsal jen půl, zatímco paní Holotová celou. Samozřejmě, že se při návštěvě cizí země musíme chovat podle tamních zákonů, nařízení a také zvyků. To dobře znají třeba nudisté.

Na druhou stranu ale nesmírnou pravdou je, že zatímco si UAE (SAE) na své území žádné takové trhany nepustí, tak my je vítáme s otevřenou náručí.

Prostě a jednoduše, naše civilizace se přežila. Dosáhla svého vrcholu a všechny "moderní pitomosti", jako je třeba homosexualismus, ngoismus, lidskoprávní výstřelky do překlopena (tedy se záporným výsledkem)...

...a také vše ostatní, co jsem nestačil citovat, nás tak oslabuje, že nás prostě v příštích generacích životnější, přirozenější a dravější společnost spolkne jak malinu. Přečtěte si prosím ten článek paní Holotové, ať její myšlenky nezapadnou.

Autor: Jiří Hermánek | úterý 14.3.2017 8:30 | karma článku: 31,51 | přečteno: 1338x