Putinovi vadí „putnovské“ šaškárny a ČT zase zbožňuje kuřata

ve vagíně. Tak by se asi dal popsat současný postoj českých a nejen českých mainstreamových médií k Putinovskému Rusku.Nejnověji to popsal pan Havránek ve svém dnešním blogu Také jste si všimli, kde cituje našeho kolegu Petra Paulczynského a jeho skvělou glosu:„Také jste si všimli toho, jak jsou ty veřejnoprávní kurvičky natěšené, že se v Soči něco stane? Oni vlastně těm musulmanskejm teroristům tak trochu fandí…“

Tak to jsme se vypořádali s citáty jiných autorů a nyní můžu dát prostor vlastní tvorbě. I já jsem se před pár dny velmi podivil tomu jak Česká televize o Rusku obecně a o Olympiádně v Soči referuje v článku o „Sočském trpaslíkovi“ který Putinovi naschvál vyroste.

Jinými slovy, jediné, co je v Rusku kromě vodky a kaviáru dobrého, jsou ublížení homosexuálové a kuřata ve vagínách vzpurných kundiček. Ano tak přesně zní jazykově smysluplný překlad hesla Pussy Riot. Vzpoura ……… Už se mi to nechce opakovat.

Prostě Rusko je nyní jakýmsi ostrovem normality v Evropě zasažené morem na hlavu postavených lidských práv, ustupování Islámu, vynucování multikulturality a povyšování homosexuality nad normální rodinný život.

Pro to zná máš jazyk jediný výraz. Dekadence. Naše společnost je příliš dekadentní a už ani není schopna rozeznat, že už tak dekadentní je. A samozřejmě vadí, pokud je blízko nějaká velmoc, kterou tuto choroba ještě zcela nerozežrala a která se poměrně úspěšně brání.

Nasazování psí hlavy Putinovi je každodenní chlebíček našich čackých pravdoláskových komentátorů hlavně v ČT, ale částečně i v ČR. Nám, pamětníkům Gottwaldovy, Zápotockého, Novotného a Husákovy doby to něco velmi silně připomíná.

Připomíná nám to komunistické Rudé Právo a to, jak o „kapitalistické cizině“ referovalo. V podstatě by stačilo napsat počítačový program, možná by stačilo využít MS Word, který by zaměňoval USA a Rusko, Duplexe za Putina a po velmi mírné korekci by to mohlo jít ven, tedy být uveřejněno.

V USA ubližovali černochům, (Afroameričané ještě nebyli vynalezeni) a v Rusku zas ubližují pipinám. To, že v Rusku, stejně jako u nás, existuje trestný čin výtržnictví, který má nějakou trestní sazbu a ta je obecně známá, to nikoho nezajímá.

Kdyby někdo z našich občanů zahodil v Singapuru žvýkačku a dostal dvanáct ran holí, tak  naše média ani neceknou. Ale kdyby docent, pardon profesor Putna spáchal v Moskvě v rámci propagace homosexuality nějakou výtržnost, a byl zadržen, tak se naše televize z toho po….(silných výrazů již bylo dost).

Měli bychom to na talíři desetkrát denně.

A Ukrajina? I středně retardovaný delfín pozná, jak je Ukrajina pro Rusko důležitá. Určitě důležitější než Kuba pro USA. Tak proč nevyužít skvělé příležitosti, když se menšina snaží přetlačit většinu a zvrátit výsledek svobodných voleb?

Když už nestačí peníze a propagandistická podpora, tak tam alespoň vyšleme pár emisarů. Sice spících, ale na druhé straně velmi viditelných. Prastará otázka zní: cui bono? A my můžeme naprosto klidně prohlásit, že „bono“, tedy dobré, je pro nás vše, co poškodí Putina.

Soči, Ukrajina, homosexuálové nebo kuřata v přírodní rozmrazovně. Všechno se hodí.

Autor: Jiří Hermánek | středa 29.1.2014 9:30 | karma článku: 30,47 | přečteno: 1219x