Putinova propagandistická bomba, která nesmrdí a nezabíjí

Vladimír Vladimirovič Putin již zcela vytlačil Baracka Husseina Obamu z místa předního světového vůdce. Již to není černoušek Obama, kdo určuje směr vývoje ve světě, ale už to je V.V.Putin a jeho Rusko.  

Mnozí budou prskat, že nazývám B.H.Obamu černouškem, ale já mu tím ještě lichotím. Protože on, doopravdy žádný Afroameričan není. Nemá s potomky bývalých otroků nic společného, kromě, dejme tomu, nějakých genetických předků v Africe.

Obama byl zvolen jako maskot. Maskot multikulturní, politické levice, které tak moc jde o pozitivní diskriminaci, až na to doskáče naprosto každý. Bílý, černý nebo hispánec

Svým způsobem je zvolení demokratického prezidenta Obamy podobné zvolení Johna Fitzgeralda Kennedyho prezidentem v roce 1960.

Kennedy tehdy nad svým lepším protivníkem Richardem Nixonem zvítězil proto, že si před televizním duelem ještě jednou oholil tvář, zatímco Nixon, jehož růst vousů to neudělal, to v důsledku toho prohrál.

Richard Nixon se prezidentem nakonec stal, ale byl z Bílého domu vyštván dvěma zpovykanými levicovými reportéry, kteří si na tom postavili svoji kariéru a přitom, 40 let poté děla demokratický prezident Obama přesně totéž, ale ve stonásobném měřítku.

Vladimír Vladimirovič Putin, jak se zdá, chyby nedělá. I přes spoustu nesmyslných žvástů našich i světových politiků a novinářů, jeho humanitární konvoj tak, jak bylo naplánováno, pokračuje v celním odbavení a brzy bude vpuštěn na území Ukrajiny.

A přitom, nějaký, promiňte mi ten výraz, debil, z ukrajinské vlády ještě tento týden vyhlašoval, že konvoj nebude na území Ukrajiny vpuštěn. Jak asi chtějí být ti majdanští gauneři „milováni a ctěni“, když se chovají jako blbci.

Taky jsme v bedně viděl toho Jaceňuka. Tak, jestli se Putinovi říká skřet, tak jak by se asi říkalo jemu? To vůbec nevím, to je nad moje rozlišovací schopnosti. Pouze, když ho vidím, tak mám pocit, že už se neudržím a do té bedny něčím hodím.

Rozumný politik, a tím V.V. Putin zcela nepochybně je, nikdy nezvedá hlas. Nikdy neuráží a nikdy nevyhrožuje. Náš „kultivovaný Západ“ ale dělá vše naopak. Místo, aby respektoval ruské zájmy, tak se snaží vše zlámat propagandou a sankcemi.

Ale ono to tak nejde, ono to tak nefunguje. Naše sankce běžný Rus vůbec nepocítí, zatímco ruská odveta dopadne na mnoho prostých lidí. Jak podnikatelů, tak i zaměstnanců.

A abych uvedl do souvislosti titulek mého článku se skutečností, tak povím jeden, jistě špatný totalitní vtip.

Přijde chlapík za ředitelem cirkusu s tím, že má skvělé číslo. A jaké, ptá se ředitel. Chlapík na to: Doprostřed manéže se postaví velká káď plná hoven a z výšky se do ní pustí velká dřevěná koule.

Hovna se rozprsknou všude, po manéži i po obecenstvu. A ředitel říká, no a kde je to číslo? A chlapík odpoví: A pak vcházím já, celý v bílém.

Prostě a jednoduše. Tou ukrajinskou anabází jsme si my všichni „na Západě“ do té kádě s prominutím pěkně nasrali a pak přišel V.V.Putin, pustil nám do toho tu dřevěnou kouli a my všichni, kteří jsme kvůli Majdanu od mravních hoven, čumíme jako puci.

Je to tak. Putin nás nachytal na švestkách a ani kakaový Obama to neodvrátí.

A ještě jednu věc nepochopím.m jaký absolutní imbecil si mohl vymyslet, že ten konvoj poveze vojenský materiál nebo vojáky, když ta ukrajinská hranice je děravá jako cedník a ten, kdo půjde nebo pojede z Ruska potká hlídku asi se stejnou pravděpodobností jako houbař v Brdech,

 

Autor: Jiří Hermánek | pátek 15.8.2014 15:00 | karma článku: 36,51 | přečteno: 1862x