Pošlete psy na muslimy, aneb další kapitola evropského Absurdistánu.

Sjednotit se, je príma věc. Má to mnoho výhod a to i pro obyčejné lidi. Ve dvě odpoledne jim "rupne v kouli", sednou v Praze do auta a večer již mohou nocovat v Itálii nebo alespoň v Rakousku. Je to samozřejmě nádherný pokrok...

Ale, jako každý pokrok má i svoje stránky. Nejsem sice zahrádkář, ale občas kolem nějaké té zahrádkářské kolonie jedu. A tam mezi těmi zahrádkami obvykle nejsou ploty. Lidé si tam věří a ploty by to navíc hyzdily.

Ovšem, kolem každé zahrádkářské kolonie je celkem festovní plot. A není divu, jedinců, kteří by si rádi dopomohli k chutnému ovoci či zelenině nebo získali dokonce něco na další prodej jsou, bohužel mraky.

A naši "geniální otcové zakladatelé" vymysleli Schengen. Moc hezký systém, ale jen na oko. Jinak dosti, jak se říká, na exkrement, neboli na hovno. Získali jsme naprosto marginální výhodu - neukazovat na hranicích cestovní doklad a za to jsme se zcela otevřeli.

Vlastík Fürst to píše ve svém článku Free Evropa = mrtvá Evropa zcela jasně:

Anarchie, kterou nám nabízí lidé, kteří prosazují to své „free“, nic dobrého nepřinese. I historie nás učí, že přežily jen ty národy a ty kultury, které si chránily své hodnoty – své hranice, svou zem i svou víru.Zdroj: http://vlastikfurst.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=592327

A Schengen, zcela nepochybně, takovou anarchií je. Prostě, mezinárodní "cochcárna", kdy si každý brouzdá do Evropy jak se mu zachce, pak se zde uhnízdí, bere dávky a propaguje svou víru. A to je sen našich vedoucích představitelů.

A na to neumím říci nic jiného, než "Zlatý Brežněv". Sice nám vnutil společensko-hospodářský systém, který nebyl nic moc, ale na druhou stranu absolutně nesahal na kořeny naší civilizace. Nevnucoval nám jiné náboženství a jiný styl života. Jen o trochu chudší.

To současná invaze, i když nyní trochu pominula, má naprosto jiný charakter. Bez tanků a pěchotních zbraní dobývá jednu lokalitu za druhou. Podívejte se na přiloženou tabulku:

The table below lists large cities of the European Union with significant Muslim populations.

 Komu se to nezdá alarmující, tak je podle mě naivní. Tento světadíl už je v podstatě dobytý, protože možnosti interní obrany jsou nulové a možnosti externí obrany (vnějších hranic EU) nepřípustné. Takže, situace se může pouze zhoršovat.

A v době, kdy jsou utečenci chráněni jako svatý grál, kdy je Maďarsko nesmí zadržovat, kdy je souzena kameramanka, která pouze zajišťovala dodržování pořádku, tak si nizozemská policie vzala proti tureckým obyvatelům Nizozemska psy.

Takže to shrnu: Ti, co jsou v Nizozemsku usazeni legálně, tak na ně, z politických důvodů a z nervozity z nastávajících voleb a Geerta Wildersa, poštve nizozemská policie psy.

Zatímco kdyby to udělala maďarská policie proti utečencům, tak snad na ně EU pošle humanitární bombardéry.

Autor: Jiří Hermánek | pondělí 13.3.2017 12:01 | karma článku: 40,99 | přečteno: 2885x