Omluva panu kolegovi Stejskalovi…

Omluva za to, že často jsem lajdák. Pletu si segedín s kološvárským zelím, i když Maďaři mi opakovaně potvrdili, že to tak vidí. Pletu si SARIN s Yperitem. O Yperitu jsem kdysi četl, jak to bylo za 1. sv. války strašné. A na vojně mi zase zmínili SARIN, což je něco trochu jiného. Ale obě chemikálie zabíjejí a pro jejich oběti ten rozdíl nehraje roli. Improvizoval jsem ve věci „filcungu“. Protože jsem v „báni“ nikdy nebyl a směřoval jsem ten výraz na vojenskou službu. Ale, kde jsem k němu tedy přišel, že? Asi na vojně

A improvizoval jsme i ve věci proslulých a milovaných Pussy Riot. Kdy jsem paušálně, bez studia dokumentů, usoudil, že se jedná o stejnou, nikoli však zcela identickou partu.

Naprosto stejná parta to samozřejmě není, ale vůdčí osobnost Pussy Riot Naděžda Tolokonnikovová je samozřejmě také nepřehlédnutelnou osobností onoho známého happeningu v Biologickém muzeu.

Ono se říká: „po tmě každá pussy černá“ a naše skvělá Naděžda měla v době natáčení v muzeu ještě jeden skvělý doplněk. Byla těhotná. A takových jich bylo na tom natáčení opravdu málo. Popravdě řečeno pouze ona.

„Five couples had public sex in Moscow's Timiryazev State Museum of Biology, including Pyotr Verzilov and Nadezhda Tolokonnikova,“

Ovšem na dotaz Tolokonnikova museum najdeme ještě daleko více skvělého materiálu, například celkem zdařilé, tedy na poměry zdařilé THE PREGO IS NADEHZDA TOLOKONNIKOVA FROM PUSSY RIOT, ... NADEHZDA

A zde je tedy na místě moje omluva. Protože skupina Pussy Riot samozřejmě nemá se skupinou Vojna nic společného.

Tedy samozřejmě kromě základního cíle, šokujících prostředků k jeho dosažení a "zcela nevýznamného" personálního propojení.

Propojení v osobě hlavní osobnosti Pussy Riot Naděždy Tolokonnikovové, která samozřejmě při akci Vojna v roce 2008 nebyla asi iniciátorkou, ale pro vysoké těhotenství hlavní hvězdou. I když pravda, opatrně souložit se dá prakticky až do porodu.

Takže ještě jednou omluva za to, že jsem byl tak nepečlivý a nevyhledal příslušné odkazy ihned a také za to, že jsem si myslel, že dotyční sex pouze markýrují.

Teď si myslím, že se nesnažili sex markýrovat, ale skutečně dělat. Ovšem souložit veřejně pro potěchu publika dokáží jen někteří. Mnozí přitom mají trému.

Viděl jsem to video jen jednou a nabyl jsme dojmu, že jeden z performerů (a nebyl to partner, či tehdy již manžel těhotné Naděždy) se poctivě snaží zavést úd tam, kam od počátků biologie patří. Ale pro chabou erekci se mu to nedařilo.

A možná, že někdo to video rozpitvá a sdělí nám nějaké další poznatky z počátků umělecké dráhy skupiny Pussy Riot. Já to ale nebudu.

P.S. Malý dodatek: Já vůbec nehodnotím to, zdali takováto "pornoshow" na protest protui politickým poměrům v zemi je oprávněná nebo ne.
Já jsem se pouze snažil vnést světlo do "personálních vazeb" mezi skupinami Vojna a Pussy Riot.
A ještě dodám, že když malý švec chce, tak i on dokáže napsat překvapivě slušný a inspirující příspěvek. Musí ale chtít.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Hermánek | neděle 23.11.2014 13:00 | karma článku: 24,24 | přečteno: 939x