Není nad to, když naše média hovoří upřímně a nic nepřikrašlují...

Tak jsem si dnes ráno zapnul ČT24 a dozvěděl jsem se, že v německém Ansbachu zemřel odmítnutý syrský žadatel o azyl, kterému nebylo v jeho žádosti vyhověno již před rokem. Byl tedy v Německu jako tzv. "geduldet" (trpěný).

Nejsem si jist a hledat to nebudu, ale pokud je někomu odmítnut azyl a ten i nadále zůstane v zemi, kde o azyl požádal, je tam tedy "trpěný" a jako takový má samozřejmě nárok na sociální dávky. Je to logické, protože by jinak mohl dělat ještě větší bordel a třeba loupit a vraždit.

To tento nešťastný a trpící odmítnutý žadatel o azyl samozřejmě dělat nechtěl, ten jen chtěl zabít co nejvíce Němců. Prostě se domníval, podobně jako druhý pilot Andreas Lubitz, že tak to je správné. A že ti nevěřící psi. zabití při pumovém atentátu budou Alláhem omilostněni a přijdou též do islámského nebe.

Ovšem, zda je tam také čeká onen veletucet neposkvrněných panen, na kterých budou moci vybít svou stále potlačovanou sexuální touhu a neblbnout při různých německých společenských akcích, třeba při Silvestru 2015.

Ovšem, to zpravodajství ČT bylo boží. V 7:01 docela klidně prohlásili, že "není jasné, zda muž chtěl spáchat jen sebevraždu nebo zda chtěl zabít i ostatní lidi. V minulosti se léčil na psychiatrii a dvakrát se pokusil o sebevraždu". http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096902795-studio-6/216411010100725

To je opravdu vtipné. Protože, pokud chci spáchat sebevraždu a nechci přitom ublížit ostatním, tak určitě nejednám tak, jako onen pilot nebo jako tento Syřan. Nenavedu letadlo plné cestujících do skály a nenosím výbušninu v opasku na hudební festival.

Vypadá to, že je v podstatě zcela jedno, zda má ta která země koloniální minulost a jakou. Rozhodující je pouze procento imigrantů, ať legálních nebo ilegálních, ať s azylem nebo bez něj. A dokonce ani občanství hostitelské země nehraje vůbec žádnou roli.

Rozhodující je pouze jejich věrnost k víře a v to, že ať zaútočí na bezvěrce jakýmkoli způsobem, bude se konat jejich vzetí na nebesa a jdou proto na smrt s písní na rtech. Tak si asi prozpěvovali, když 11. září 2001 naráželi s tryskáči do věží WTC nebo...

...když v roce 2005 kladli bomby do metra a autobusu v Londýně nebo když vloni v Paříži v klubu Bataclan své oběti ještě mučili a nebo když před pár dny jeden zcela nenápadný muž převálcoval vypůjčeným náklaďákem přes 80 lidí.

Je to neustále totéž. Mění se pouze místo a čas a atentátů a také jejich úspěšnost. Budu li dostatečně cynický, tak úspěšnost atentátů v Londýně, i když s menším počtem mrtvých, byla větší než atentát v Nice, protože bezvěrcům způsobil podstatně větší škody a komplikace.

A o to přece jde až v první řadě. Potrestat hostitelské země za to, že se k nim chovaly slušně a že už zapomněly, oč se v letech 1529 a 1683 v bitvě s Turky o Vídeň bojovalo. To současné "dobývání Evropy" je v porovnání s tím až směšně snadné.

Doplněk. Po 10:00 jsem si pustil CNN a tam celou záležitost vylíčili daleko podrobněji. Muž s ruksakem neměl na festival vstupenku a tak ho sekuriťáci nevpustili. Poodešel, posadil se na lavičku a v tom bomba explodovala.

Kdyby se tak stalo přímo mezi davem návštěvníků uvnitř budovy, zapsal by se jistě daleko "úspěšněji", ale takto asi zůstane pouze mezi "čekateli na islámské nebe".

Autor: Jiří Hermánek | pondělí 25.7.2016 10:00 | karma článku: 40,78 | přečteno: 2398x