Nemám strach z Islámu, ale obávám se masy muslimů. Schengen je na nic...

Pobavil mě blog začínajícího bloggera Jana Kratochvíla Zeman, Tomio, Konvička … (j)elita českého národa .... Je naprosto jasné, že stále ono okřídlené "Kdo nebyl v mládí komunista, nemá srdce a kdo jím zůstal v dospělosti...

...tak ten nemá rozum". A vůbec nemusí jít o ideály sociální - ideály komunistické, ale dnes o ideály "připouštěcí", ideály imigrantské.

Autor ve svém článku dává příklad, že proč by vlastně terorista měl podstupovat strastiplnou a nebezpečnou cestu uprchlíků, když si může bez problémů koupit letenku do Paříže nebo kamkoli jinam do Schengenského prostoru.

Ano, je to o hodně složitější, ale vůbec ne nemožné. Připomíná mi to jeden starý medicínský vtip, jak žena, nakažená kapavkou, přijde k lékaři a říká "Pane doktore, ale já jsem to skutečně chytla od záchodového prkénka"

A lékař říká: "Ano, to je možné, ale v posteli to je rozhodně pohodlnější". Takže problémem není, že spolu s uprchlíky dostaneme teroristy "Ready for Action". Ale je velice dobře možné, že ti budoucí teroristé ještě vůbec nebyli ani počati.

Že se prostě do našich končin dostanou v rozplozovacích orgánech svých rodičů. A když se narodí, tak jsou potenciálním "Kanonenfutter" pro akce radikálních islámských fanatiků. Sicilská mafie, pokud nechala někoho zabít, zabila i všechny jeho syny.

I ty nejmenší. Protože Don, který to nařídil, dobře věděl, že chlapec dospěje a pomstí se. Pravidlo krevní msty a pravidlo Omerty - mlčenlivosti, patřilo k těm základním.

A postačí malé, dokonce velmi malé procento zradikalizovaných imigrantů, aby této zemi způsobili nedozírné škody.

Makedonie, snad i Srbsko a Slovinsko, odmítají na své území přijímat běžence odkudkoli, berou jen Sýrii, Irák a Afghánistán. Vše samozřejmě "muslimské jako prase", i když toto přirovnání je samozřejmě zcela nevhodné.

A Donald Tusk to vykládá jako "Ohrožení Schengenu" a "bojuje"za jeho zachování. A argumenty, které jsou pro Schengen používány, jsou čistě zástupné. Schengen a Euro nejsou nic jiného než zástupné atributy jednotné federativní Evropy.

Jistě, EU ještě zcela nemá charakter jednotného státu, ale výše uvedenými opatřeními se k němu eurofederalisté snaží přiblížit. Mnohý naiva si myslí, že když zmizí Schengen, zmizí i možnost volně cestovat a někteří se bojí i výjezdních doložek.

Kokota dreveného, plechom pobitého, tak to vůbec není. Schengen neznamená nic jiného než zrušení hraničních kontrol. Neznamená ani zavedení víz a už vůbec ne výjezdní doložky. To je jen propaganda.

  • Cestoval jsem často do Velké Británie, která v Schengenu není. Na letišti Stansted jsem si vystál pár minut frontu a když jsem ji absolvoval, tak jsem stejně ještě čekal na bagáž. Zisk Schengenu (kdyby byl) = NULA.
  • Asi dvakrát jsem letěl služebně do Řecka, které, bohužel, je v Schengenu, a v rámci snižování nákladů jsem letěl z berlínského letiště Schönefeld. A dvakrát mi tam zuli boty, protože jsem letěl v zimě a moje zimní boty jim "pípaly".
  • Letěl jsem na Krétu. Na letiště Nikos Kazantzakis Airport, jehož statut v mezinárodní letecké přepravě je identický se statutem Letiště Václava Havla Praha (pouze nápis na baráku, i když Havel ho má větší. A kontrola v Praze jak vyšitá.
  • A letos jsem letěl do Turecka a na letišti Antalya byla kontrola taková, jako bych přiletěl do Schengenu. Prostě, zanedbatelná a v žádném případě bych proto nechtěl mít Turecko v Schengenu.

Takže, abych to krátce zopakoval. Schengen je:

  1. Na hovno (normální člověk si ho vůbec neužije)
  2. Na obtíž (přináší s sebou více rizik než výhod)

A zakončím to prohlášením: Raději budu cestou na Vánoční trhy v Německu čekat 30 minut na hranici než aby ty trhy, z důvodů nebezpečí ze strany přištěhovalců, byly zrušeny.

 

Autor: Jiří Hermánek | pondělí 23.11.2015 11:50 | karma článku: 38,24 | přečteno: 1357x