Můj největší erotický sen, leží v chladničce jen

V "nuláku" si hoví, nikom dál nic nepoví. Kdyby někdo nevěděl, co to je nulák, tak to není to sprosté s čím se to rýmuje. Ostatně, na to konto jsme jako děti měly (pan Kvapil možná myslí, že by se mělo psát jak děti jsme měli, ale

Já si tedy nemyslím. Jako děti jsme prostě měly takovou písničku, rýmovačku a nahrazovačku sprostých slov.

Přijel na nás Brandeburák a vytáh dlouhý plášť a na Čechy strašnou zášť

Ženský z toho měly jundu, zakrývaly sobě obličej, jak jim pravil starý obyčej

Starostova dcera hrdá s učitelem v poli stála a Brandeburáka se bála

Zdaleka to není kompletní a kdo si ve zvývajícím čase vzpomene na Kominíčka? Taky to neumím celý.

Já jsem malý kominíček, džupsajda. Svého mistra pomocníček džupsajda. Já svý práci rozumím, džumsajda umakajda, vymetu každá komín ach jo.

Jednou zrána, za svítání, džupsajda. Šel jsem za svým povoláním, džupsajda. Jedna panna nespala, džupsajde umakajda. Z vokna na mě volala, těbůch ahoj.

Pojď sem majý kominíčku, džupsajda. Pojď do mého pokojíčku džupsajda. Já ti tam něco povím, džupsajda umakajda, vymeteš mě můj komín, ahoj.

Ježišmarjá, to byl komín, džupsajda. Vůbec tomu nerozumím, džupsajda umakajda, samý saze, samej čmoud, nemoh sem tam štětkou hnout, těbůch ahoj.

Původně jsem chtěl jen napsat, že mě v chladničce čekají skvěle vychlazení Budvarové (byli v akci), ale zdálo se mi to moc krátké.

Teď jej 18:40 a já tento výtvor lidové tvořivosti právě vyslal do světa. Za 20 minut zde bude kolegyně, vystřídá mě, já kopnu do vrtule a budu doma u milovaných manželky, piv a vodky Bizon, aby si paní Zora nemyslela, že jsem "blbý abstinent".

A ještě jedna věc. Chtěl jsem na podzim slavit plnoletost (18 let) své luxusní limuzíny. Myslím, že by to bylo předčané, oslavím až "pravou dospělost", tedy 21 let.

Autor: Jiří Hermánek | neděle 7.5.2017 18:40 | karma článku: 13,00 | přečteno: 398x