Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dočetl jsem to až k větě "Tibet byl k Čínské lidové republice přičleněn, takovým cizím sprostým slovem byl anektován, v roce 1960. Krym byl k Ukrajině přičleněn a tedy Ukrajinou, tehdy ještě součástí SSSR, anektován v roce 1954." Pak jsem pochopil, že takovou slátaninu nemá cenu číst dál. Připomínám historická fakta: Krym se stal součástí Ruské říše ve stejné době jako polská Varšava. Ruská říše byl unitární stát, takže tak jako byl Krym "ruský", tak byla "ruská" i Varšava. Po pádu carského impéria vznikla Krymská socialistická republika, která byla nakonec, po nejrůznějších přesunech hranic v rámci SSSR, až na počátku 20. let 20. století přičleněna k RSFSR. To sice byl formálně federativní stát, ale stále se jednalo o tutéž říši, jenom už ne carskou, nýbrž bolševickou. Hlavní slovo mělo politbyro, o jeho rozhodnutí se nediskutovalo. V roce 1954, kdy byl z rozhodnutí politbyra (nikoli samotného Chruščova, ten ještě tehdy bojoval o moc se Stalinovými "pohrobky") Krym přičleněn k Ukrajině, byl součástí RSFSR teprve 30 let a jednalo se o administrativní zásah v rámci jednoho impéria. Krym měl lepší spojení na Ukrajinu, proto byl přičleněn k Ukrajině. Srovnávat to s čínskou okupací Tibetu je chucpe. Má úcta.

3 1
možnosti
AH

Pro autora a jeho věčné ublíženectví tak typické - kdo s ním nesouhlasí je ubohý a pomatený pravdoláskovník jednou provždy....Totální absence sebereflexe dostala autora tam, že sám píše uboze, pomateně, urážlivě. Komu není rady tomu není pomoci. Ale že se v gulagu popravovalo, to snad vzhledem k svým předchozím blábolům o poměrech v gulagu autor nemyslí vážně. Nebo že by snad změna postoje? Má ji schválenou od věrchušky? Nebo se jen prostě spletl? Nebo to myslel jen z legrace? U něj je možné všechno. Ovšem vždy a spolehlivě chybí objektivita a mozek....

5 0
možnosti
Foto

Tyhle a podobné hovadiny píšte sám anebo s vaším bývalím řídícm orgánem StB vážený placený agente StB.

5 0
možnosti
MM

Už i ty nadpisy jsou blábolovitý, skoro ve stylu pana Dvořáčka.

5 0
možnosti
ZK

Hlavně už u pana agenta Dvořáka vyskakují i náznaky rasismu. No jo, proč mě to nepřekvapuje. Text je samozřejmě snůška hovadin, jako například rusové jsou odjkaživa frankofonní, a pak také standardních rusofilních vzdechů, chudák ten náš Voloďa, všichni jsou na něj zlí.

5 0
možnosti
VL

Bez ohledu, na to, co jste zde napsal - nehodlám číst kdejakou hovadinu, kterou napsal kdejaký český penzista, kterému se stýská po sexu a holky už ho nechtějí Vám sdělím, že jste vedle jak ta jedle!

6 1
možnosti
PH

a jak je ta jedle vedle.;-D

to se mi to rýmuje, heč.:-)

1 0
možnosti
Foto

Pane Hermánek, významného politika nelze kategorizovat. Bůh ví, co je Obama zač a nejen on. To jen navenek se staví jako někdo, protože mu jeho štáb spočítal, že tak získá největší podporu voličů.

0 2
možnosti
MB

Buďme rádi, že tam je Obama. Co by se asi dělo se světem, kdyby tam seděli McCain nebo Biden.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.