"Islám je mírumilovný, vraždí jen islamisté."

Již několik dní nosím v hlavě článek s tímto titulkem "Utečenci jsou vyšším a nebezpečnějším levelem nepřizpůsobivých osob" a stále jsem nevěděl, jak ho správně pojmout. Bohužel až nyní se příklad našel.

Jednotlivý pracující nebo "turistující" muslim nepředstavuje žádné výrazné nebezpečí.Mnozí z nás se s nimi setkali na svých dovolených v Turecku, Egyptě, Tunisku a jinde. A tam, samozřejmě, všichni muslimští zaměstnanci "drží hubu a krok".

A také, když jsou na cestách, se muslimové chovají většinou velmi spořádaně, není s nimi nejmenší problém. Svým způsobem největší problémy měl můj mladý kolega Bohdan s Čechy a já mohu jen potvrdit, že být vedoucím českého zájezdu do ciziny, je ta nejhorší zkušenost.

To, ovšem, hovoříme o situaci, kdy se v místě nachází podkritické množství muslimů nebo jsou pod přísným dozorem. Problém ale nastane tehdy, když se v místě shromáždí nadkritické množství muslimů (a to může být velmi rozdílné) a s nimi tam je i rozbuška.

Rozbuška možná není ten správný technický výraz, lepší asi je přirovnat ten spolek k binární výbušné kapalině, anglicky BLE = Binary Liquid Explosive. Nejsem chemik, ale logika věci říká, že dokud se ty dvě substance nesmíchají, je vše v naprostém pořádku.

Ale, pokud se smíchají, třeba v letadle, vzniká výbušnina. Proto si teď nesmíme brát do kabiny letadla třeba slivovici do Egypta, ale v kufru je stále povolena.

Takže to ještě jednou zopakuji:

  • Větší množství osob, ze kterých radikálové mohou vybírat kandidáty sebevraždy a školit je
  • A samozřejmě samotní radikálové, které ty osoby tak zmanipulují, že jdou fanaticky na "čestnou" smrt pro Alláha.

To jsme viděli včera večer v Paříži a samozřejmě, ani samotná Francie na tom není bez viny. Položila tomu včerejšímu masakru sama základy.

Francie obsadila roku 1830 Alžírsko a později také Maroko a Tunisko. Velmi pěkné územní zisky, dalo by se říci. Ale ty země se postupně snažily osamostatnit a největší problém měla Paříž s Alžírskem.

Tam v roce 1954 nastal boj za nezávislost, který v roce 1962 skončil porážkou Francie. Porážkou proto, že Francie byla nucena Alžírsko opustit, což mnoho tamních francouzských usedlíků prezidentu De Gaullovi nemohlo odpustit.

A v důsledku toho si Francie natáhla od země velké množství přistěhovalců, nejenom z Alžírska. A dnes tam žije už třetí generace mladých přistěhovalců, kteří sice mluví perfektně francouzsky, podobně jako jejich protějšky v Anglii anglicky, ale duchem jsou stále cizorodým prvkem.

Nemá cenu dlouze pitvat, co se včera v Paříži stalo, ale jedno poučení, bohužel už pozdě, zde je. Nepřipustit v žádné evropské zemi vyšší koncentraci muslimů. To prostě je vražedné riziko, které by žádný důvěryhodný státník neměl dopustit.

Ovšem, pravý opak se stal pravdou. Paní Merkel doslova a do písmene pozvala muslimy do své země a založila tím "budoucí" Paříž či Londýn. Prostě, jak se v zemi vyskytne nadkritické množství muslimů, tak se v jejich řadách na 100% najdou lidé ochotni pro Alláha a Islám vraždit.

Takže všem, kdož "uprchlíkům" vstříc volají: VÍTEJTE, napadá mi třeba místní exot Tomasz Peszynski, bych vzkázal: Zajděte si k odborníkovi a nechte si vystavit průkaz nezpůsobilosti pro praktický život.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Hermánek | sobota 14.11.2015 9:34 | karma článku: 39,26 | přečteno: 1359x