Hloupé a nepodložené výmysly pana Preslera

Jsou z vysokou pravděpodobností motivovány mým "úhlavním přítelem" Josefem Hejnou, který dodnes neskousl to, že jsem ho před sedmi lety opravil v němčině a "plival" na jeho prezidentského favoritaŠvejnara, který se v "emigraci v USA ocitl jako dítě spícího agenta československé rozvědky. - svého otce a své matky.A o tom na 100% muselo vědět sovětské KGB. A co z toho plyne pro možného budoucího prezidenta, je snad jasné.  

Dnešní výplod pana Preslera vypadá takto:

Když není o čem psát, pak je třeba zareagovat na téměř čtvrt roku starý text. Nicméně i z toho dnešního "článku" vyplynula velice zajímavá informace o způsobu páně Hermánkova způsobu myšlení: Nevstoupil do KSČ, přestože do ní byl lákán. Já tomu rozumím tak, že pokud by do ní vstoupil, vědělo by to o něm celé okolí a dávalo si pozor na, co před ním řekne, čímž by jako tajný agent byl nevyužitelný a bezcenný. Psaní pana kolegy velice zavání "olšerovštinou", proto jsou příznivci p. Olšera velice aktivní i zde. Oba autoři dokáží ohýbat fakta, jak se jim to hodí, aniž by jim nějak záleželo na historické přesnosti. I v tomhle dnešním textu je z tohoto hlediska jedna velká chyba, schválně, kdo ji najde. Tento kvíz bude zřejmě následně pan Hermánek omlouvat tím, že to byla záměrně nastaržená past, aby se do ní někdo chytil. Inu, starého psa novým kouskům nenaučíš a tajné složky se v pastech přímo vyžívaly...

Zvýrazněný text je 100% vylhaný a naprosto pomlouvačný. Nikdy mě nikdo do KSČ nelákal, ba naopak. U Správy Služeb Diplomatickému Sboru bylo takové členství naprosto nežádoucí, protože pak by straník musel chodit na svhůze tohoto kontrarozvědkou prolezlého podniku.
Všichni mí kolego, členové KSČ, museli být evidováni stejně, jako důchodci. Tedy v místě bydliště. To jen ilustruje nesmyslnost a zlolajnost páně Preslerových výmyslů a pomlouvačných žvástů.

On se ten známý právník bude ještě někdy hodit.

 

Autor: Jiří Hermánek | pátek 12.9.2014 14:44 | karma článku: 4,39 | přečteno: 236x