Goodbye EU a kdybychom se více nesetkali, tak se ..... stane

Nevím, jestli přesně tak by to napsal Angličan, ale jedno začíná být 100% jisté. Náš milý kandidát, nekandidát na prezidenta ČR by to zcela určitě vyjádřil lépe, ale já i když nemám jeho bookmakerské zkušenosti, tak...

odhaduji BREXIT za odhlasovaný. Stránka http://www.bbc.com/news/uk-politics-eu-referendum-36044026 neustále a bez přestání chrlí updaty neboli aktualizace a zdá se, že zastánci REMAIN jsou "v prdeli, jak vládní vojsko v Itálii".

To je oblíbené rčení, které se na tuto situaci hodí jako brusel na nočník a šance ještě zvrátit výsledek má strana REMAIN  spíše jen teoretické, podobné našim šancím postoupit, když zápas s Tureckem byl ve své 85% minutě.

Strana LEAVE (odchod z EU) má v tomto okamžiku 8.810.982 hlasů, zatímco strana REMAIN (Zůstaň v EU) má 8.392.333 hlasů  a tyto počty se samozřejmě stále mění a než jsem tuto větu dopsal, je početní výsledek sice jiný, ale významem stále stejný.

Odchod Velké Británie z EU,

což jistě překvapí nejen Václava Klause, ale velmi mnoho dalších. To už ale nechám na jiných komentátorech, já musím makat. Jednak proto, aby místní blbečkové měli možnost se mi smát a hlavně proto, aby bavoráček, zaparkovaný před hotelem měl co papat a já za co "plznit".

Autor: Jiří Hermánek | pátek 24.6.2016 5:30 | karma článku: 34,19 | přečteno: 1603x