Donald vs. Hillary: Zlatá Kubánská raketová krize...

Protože tehdy bylo všechno ložené. Na jedné straně velký, mohutný, mocný a špatný, tzv. Říše zla Sovětský svaz a na druhé straně ještě silnější, mohutnější a mocnější USA, zastánce všech utlačovaných na celém světě...

No, ono to přesně tak nebylo, stejně jako s tou "zlatou" raketovou krizí. Na dotaz pro Rádio Jerevan: "Kdy bude socialismus zlatý" byla odpověď velmi snadná: "Za komunismu. To se bude říkat, "Jo, zlatej socialismus"".

Tak jestli byla 60. léta v něčem zlatá, tak zcela určitě v hudbě. Také ještě nebyla vynalezena choroba HIV-AIDS a mnohé další. Ale ta raketová krize byla vlastně, se současnými problémy, naprosto zlatá. Vypukla ve velkém orgazmu a skončila stejně velkým uvolněním.

A to netrvalo déle než několik týdnů. Před a po to bylo jen takové standardní pošťuchování mezi velmocemi, které mělo jednoznačný ideologický charakter. Svoboda v USA a diktatura v SSSR. Proti tomu nelze nic rozumného říci. Tak to tehdy bylo.

Ale co teď? Teď je, v jistém slova smyslu, v Rusku daleko větší svoboda než v USA, které za těch více než 50 příšerně sešněrovaly nejrůznějšími "lidskoprávními" kravinami, které ale se skutečnými základními lidskými právy nemají vůbec nic společného.

A Rusko se těmito "kravinami" prostě nechce nechat oblbnout. Považuje je jednak za skutečné hovadiny, ale hlavně za Trojského koně, který má ruskou společnost infikovat tak, aby zblbla podobně jako naše společnost západní a naprosto tak ztratila schopnost se bránit.

A pokud se podržíme definice žijícího klasika, tedy Václava Klause, tak o peníze jde vždy až v první řadě a jen ten americký prezident, který ty peníze investorům zajistí, má naději na úspěch.

Budu bit, ale já jsem zvyklý. V případě Ukrajiny to je stejný případ, jaký popisuje kolegyně Kostlánová ve svém blogu: "

Navíc je to právě Kreml, který by bez základen v Arménii nepřežil - RF by mohla být vojensky obklíčena a zničena ze strany NATO.Zdroj: http://kostlanova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=539418

A Ukrajina je totéž, jen pouze z jiné strany a tak akce se "trochu" nepovedla. Obklíčení se nekonalo, dopadlo to fifty=fifty, až na to, že ten, kdo nesplnil zadání jsou jednoznačně USA a také tím prozatím přišly o značnou část možné těžby břidlicových plynů, která je v oblasti, kterou Kyjev nemá pod kontrolou.

A Rusko i Ukrajina jsou jen malou částí zodpovědnosti amerického prezidenta. Ten svůj politický úspěch vždy odvíjí hlavně od domácí scény. A velkohubý, leč málo úspěšný muslim Barack Obama, jehož místo narození je sporné a jeho rodný list se zdá být "fake" toho zas až tak moc nesplnil.

New York Post http://nypost.com/2016/06/21/obama-is-gutting-medicare/ píše, jak se pod Obamovou Medicare lékaři změnili na úředníky, vyplňující na počítači nejrůznější kolonky, místo toho, aby léčili. Prostě, klasický socialistický bordel:

A toto by chtěla zdědit Hillary? Ale jako demokratická kandidátka na prezidenta si nemůže nic jiného dovolit. A zatímco celé primárky to vypadalo tak, že rozhádaní jsou republikáni, tak nakonec se rozhádali demokraté a to docela fest.

Vyplulo totiž na povrch to, že zatímco Trumpovi spíš házeli klacky pod nohy, Hillary umetali cestičku tím že poškozovali Bernieho Sanderse. A já mám pocit, že těch podvodů ze strany Hillary a demokratů mají voliči akorát tak dost. http://www.realclearpolitics.com/epolls/latest_polls/president/

Election 2016 Presidential Polls

Monday, July 25

Autor: Jiří Hermánek | středa 27.7.2016 8:45 | karma článku: 30,60 | přečteno: 923x