Donald a Gábina rozvířili světové veřejné mínění...

U Donalda to byla jen taková nedůležitá lapálie subalterního provinčního politika, ale demonstrativně nepodaná ruka naší hvězdy jasné předsedovi svazu, podle jména asi severskemu Rusovi, zpúsobila u nás zemětřesení 8. stupně.

Já, jako obvykle podrobnosti neznám, ale budu psát tak, jak maluje impresionista. Tedy tak, jak to cítím.

1. Veškerá současná protiruská agitace, včetně toho dopingové blbnutí, není ničim jiným než výrazem nasranosti americké administrativy, že Rusové jsou lepší šachisté a vidí víc tahů dopředu. Třeba v Sýrii nebo na Ukrajině.

2. Co se dopingu týče, dopuje se všude. V USA třeba Lance Armstrong a mnozí další. V Rusku se prý ale závodníci skrývali před kontrolami. Co jednoduššího axistuje, než dotyčného prostě diskvalifikovat nechodit s bubnem na zajíce?

3. Celý ten pamflet o ruském státním dopingu stláskal dohromady jakýsi z Ruska odejitý člověk, aby se zavděčil svému novému domácímu, USA (viz. výše pasáž "šachy".)

4. A jako skutečně největší kravinu a hoax hodný 11.září považuji nápad, že si v Soči strkali vzorky dírou ve zdi. Pominu li nesmyslnost jakkoli dobře maskovaného otvoru v přísně střežené  místnosti, tak je nepominutelným faktem, že  v té střežené místnosti by musel být člověk, který by vadné podával a ty OK dával na jejich místo.

Ale, kdyby tam ten člověk byl, tak tam přece nemusí být žádná díra, že? A proto dopručuji všem zastáncům této pomatené spiklenecké terire, aby  si  neprodleně vlezli do sprchy, dali kohout do pravé úvraté a setrvali tak nejméně 5 minut.

P.S. psáno na tabletě se všemi jejími nedostatky.

Autor: Jiří Hermánek | neděle 19.3.2017 17:03 | karma článku: 35,47 | přečteno: 1656x