Diskutér či manželka, stejná je to bruselka

Ba dokonce prdelka, či prdel, dalo by se říci. Ale takové slovo se nehodí do nadpisu. Prostě a jednoduše, jak manželka, tak diskutér, když jsou argumenty zahnáni do kouta, tak každý volí jeden z osvědčených způsobů úniku.

Každý z nich se buď tváří, že nerozumí, že jim říkáte něco naprosto nesrozumitelného, ba až iracionálního. Něco, co je „výplodem chorého mozku a nelze na to reagovat nebo na vás vytáhne něco z minulosti.

Tak, v případě manželství, které trvá třeba 40 let, je velmi vhodné vytáhnout nějaký mimomanželský úlet, starý již 35 let.

A to je oblíbenou hříčkou zdejších „strážců mravnosti“, Kindla, Mudry, Kladenského a dalších, kteří zcela debilně a proti vší logice vytahují věc 35 let staré, o kterých nevědí víc než co je jednořádková popiska někde v archivu.

Co to ale ve skutečnosti znamenalo, to si nikdo z nich nedal práci zjistit a tak se spokojují s celkem jednotvárnými pomluvami. A k tomu jim říkám: poserte se a zalkněte se tou slepou nenávistí.

Jestliže byli komunisté v 50. letech nenávistní, a to asi ano, tak vy jste nenávistní na kvadrát.

Nebo dokonce na kubík (na 3. mocninu). Prostě a jednoduše. Kdo zde nepěje pravdoláskovou píseň, bývá pravdoláskaři pomluven popliván a ukřižován.

Nic jim není dost dobré k té propagandě. Jednou jeden dement sestříhá kus filmu a prokládá to nějakou fotkou, jiný dement zase vymyslí „pochcané auto“ atd.

Takže, přátelé“ chovejte se jako dementi a lidé vás za dementy považovat budou. Taková je pravda, s tím nic neuděláte a také vidíte, že na ty vaše kraviny je naprosto minimální ohlas a to pouze z vašich, dobře prověřených řad.

A starostlivého "slušňáka" Kladenského, který se vyžívá v prezentování jakýchsi chčijících opilců, poučím, že toto je moje privátní hlásná trouba, na rozdíl od veřejného blogu a diskuzí.

A upozorňuji, že mě jakékoli nadávky a urážky z míry nevyvedou, to ale vůbec neznamená, že na ně nebudu reagovat.

Autor: Jiří Hermánek | pátek 25.7.2014 11:52 | karma článku: 2,87 | přečteno: 95x