Poplatník chtěl aby byla výroba udržena, co udělali lidé?

Stálo by za to uvědomit si, kde se stala chyba, že nemáme to co jsme měli, tedy výrobu všeho co je nezbytné k chodu státu.

Století Číny (pracovní název)

Byly doby, které nesly světem zprávu, že výroba pochází od těch co dokáží vévodit světu. Tohle pořekadlo zůstalo, co se ovšem nestalo. Stalo se to, že Čína svou šikovností převzala ony otěže výroby. Jak se to stalo? Stalo se to tak, že Čína chtěla podpořit vlastní obyvatele a chtěla být suverénním státem. Tohle bylo na počátku, taková myšlenka vévodila světu. Co následovalo, byl ovšem propadák západu, když zjistil, že může žít rozmařilým životem aniž by něco vyráběl, převedl veškerou výrobu mimo své území. 

Na závěr si udělám malou predikci co bude následovat.
Následovat bude probuzení lidí, a to tak, že pochopí jaká to byla chyba vzdát se výroby na úkor vyžírků, kteří nic nepřináší. Systém se musí reorganizovat a to tak, že každý dostane co si zaslouží. Bude to hodně práce a hodně pochopení co budeme muset udělat, protože to co nás dovedlo na zcestí byla vlastní pohodlnost a nevědomost. Musíme tyto atributy nahradit "již Vím"  a stalo se tak. Proto bych byl rád kdyby mohl zjistit, že lidé nabydou svého vědomí jako lidé, kteří kráčí dobou tím, že dávají všemu co si zaslouží. Je to jediná cesta budoucnosti. Čím dříve ji pochopíme tím dříve ukončíme tohle nesmyslné budování světlých zítřků, které nejsou našimi zítřky ale cizími.

Tohle jsem měl na jazyku, tohle jsem chtěl říci.

Děkuji za pozornost

Autor: Jiří Herblich | středa 22.2.2023 10:14 | karma článku: 15,48 | přečteno: 322x