Nejen prací je člověk živ, záliba něco tvořit je člověku dána Bohem

Nedá se říci co je zahrada, je to totiž základní klíč k pochopení sebe sama. - Co je a bude zahrádka pro člověka (pracovní název)

Co je a bude zahrádka pro člověka? (pracovní název)

Nadílka sněhu zakryla tvář země. Tato nadílka je základem dobré úrody, kdy vše živé v zemi pilně pracuje na svém úkolu. Dodat rostlinám v příštím roce základ výživy. Tento základ je dán jednak tím co rostliny dodali půdě a jednak tím, čím je půda pro rostliny. Kdo pochopí půjde dál, proto uvedu, že půda je jako smyslné poznání Boha, který panuje na zemi. Tato smyslnost je dána tím, že Bůh se projevil a chtěl být tím, kdo bude jako on. Tedy, že jeho kroky budou těmi, kdo jej poslal. Jak to vysvětlit? Vysvětlení zní, že nejen člověk, ale i Bůh byl poslán k úkolu, který mu přísluší. Tento úkol je tajný a je na člověku aby svým důvtipem a vírou tento základní moment ve stvoření objevil. Zahrada, je tak tvořena dílem lidským a Božským, kdy člověk plní zahradu tím co chápe a Bůh co vykoná. Dalo by se to napsat i obráceně, ale jelikož jsme Bohové, můžeme to psát i takto.

Zahrada je tedy tím čím jsme my. Pochopit zahradu je na člověku a to tak, že dodá všemu co si zaslouží.

Co dodat: 
Zahrada je tím čím jsem my, tato slova padnou na úrodnou půdu, pokud pochopíme vše. Proto přeji všem krásné Vánoce, aby byly bohaté, ne dárků, ale duchovna, která je tvořeno tím co známe a co ctíme. Zkrátka tím čím jsme.

Přítel co spolupracoval na odpovědích:

I já se připojuji a chtěl bych lidem sdělit, že veškerá příkoří, které je a bude, bude poznáno lidmi tak, že nakonec zvítězí, nejen v duchu, ale i ve fyzické pláni. Proto věříme člověku jako by to byl náš bratr.

Autor: Jiří Herblich | úterý 20.12.2022 13:05 | karma článku: 0 | přečteno: 56x