Kdo žil jako vědomý člověk? Bylo či nebylo, pohádka, přesto život

Jednou až zhasnou všechny světla nabude člověk takovou pozici, že bude jako ten, kdo je a není. Slova se stávají vědomými teprve tehdy, když člověk věří.

Opakované téma, co znamená být vědomý člověk? (pracovní název)

Jediné slovo, které zobrazím je to, že být jako on je povinnost člověka, stejně jako Boha. Kdo pochopí tento fenomén tímto způsobem, dobude vítězství tím, že bude jako on.  

Tato slova budou tím, že budou jako on, protože slovo je jeho a tím i naše.  

Rozhovor:

1:
Jediným slovem nevyjádříš vše, chce to poznatek hlubší. Je to tak říkajíc alfa omega všeho. Kdo bude chtíti poznat více dá si jistě práci, která bude prací života.

2:
Nemohu říci to, že jediným slovem se dá vyjádřit vše, přesto to je možné. Je to základ vědomí, které je slovem a bude jím i nadále a proto bych si přál aby člověk našel toto slovo v sobě. Poznáním tohoto slova nabude člověk na významu, nejen sám pro sebe, ale i pro Boha, který bude oblažen vědomím člověka, které bude vyšší než káže zákon.

Zákon nám říká: Člověk nabývá takových vlastností jakých skutečně je. Kdo je člověk, který buduje svět a přitom je v Bohu, nabude zákon podobu vědomého člověka. Kdo bude chtít jít dál nabude zákon podobu vědomého, který jde světem jako zahrádkou Boží, proto mezi zákonem jsou mezery pro výklad o kvalitě, která provází člověka. Tímto výkladem dosahuje člověk toho, že může dosáhnout tak vysoko, jak to dokáže i ten kdo jej poslal. Není to tedy zákon, ale život, který se stává zákonem života.

 

II. Rozhovor:

1:
Navrhuji dát všemu co mu náleží.  

2:
Jak bys to chtěl udělat? Lidé nedokáží dát všemu co mu náleží, tohle přísluší přeci jen Bohu.

1:
Přesto by se měl každý člověk snažit být jak on a tím nabýt vědomí, které bude jeho. Kdo slyší tato slova slyš:

Nebude člověka nízkého ani nevědomého, bude člověka, který je. Tento zákon nabude na účinnosti tehdy až lidé pochopí Boha jako svého přítele a nebude ani stín mezi nimi. Poté nastane tento zákon v platnosti a lidé zažijí zlatý věk, který bude věkem naším i jejich.

 Co dodat na závěr? Buďte těmi co budují svět nejen svýma rukama, ale i duší, která věří. Kdo najde klíč ke své duši najde cestu, která může být životem člověka.

Autor: Jiří Herblich | pondělí 5.12.2022 14:11 | karma článku: 0 | přečteno: 61x