Kdo pochopí Boha pochopí i kvantovou teorii, která v sobě skrývá onu podstatu

Nebuďte lidmi, ale buďte těmi, co oblažují svět svoji vírou. Pro takové lidi bude svět skutečnou pohádkou.

Jak vypadá kvantový svět z pohledu člověka. (pracovní název)

Kdo pochopí tento svět otevře se mu brána Božství. Toto Božství je totiž to co člověk vědomě ovládá a čeho je příkladem. Nyní musím vysvětlit tuto větu. Čím jsme příkladem? Jsme příkladem světa, který ač nepatrný je nesmírně důležitý. Důležitost tohoto světa je daná tím, že člověk věří. Z pohledu kvantové teorie, je totiž víra skutečným hybatelem věcí. Kdo věří měl by si dát práci pochopit tento obor, protože je to právě o Bohu a jeho systému na zemi i jinde. Kdo pochopí tento svět bude mít důkaz Božské moudrosti, která plyne světem jako voda řekou.

Voda této řeky má jediný cíl, oblažit vše živé. Proto tato teorie  je tak důležitá a životaschopná,  protože může člověku dát důkazy Božské existence. Jsou názory, že to co se v tomto systému projevuje je něco vyššího. Nikoho moc nenapadlo, aby sledoval Božství, které se projevuje právě tímto způsobem.

Nadále se budem zabývat touto teorií a tím budeme pomalu chápat svět ve kterém žijem. To že žijem je důsledek tohoto pochopení Boha, což je v nevtěleném stavu samozřejmé a co je dnes spíš výjimečné, chápat stejně Boha i ve vtěleném stavu, které představuje fyzické tělo. Přitom fyzické tělo je důsledek ducha, který se chce projevit. Je to tak obraz jeho samým, který není obrazem, ale skutečným tělem.

Z toho plyne, že vše se podobá hologramu, protože jakákoliv myšlenka je myšlenka Boha i duše, které jsou ve vzájemné jednotě. Kdo vyslyší tuto jednotu vyslechne si názor svůj stejně tak jeho. Takový člověk bude oblažen jak duchem tak Bohem, protože uvěří tomu, že člověk je dílo Boží, které je dílem natolik vysokým, že bude i nadále zastávat takovou práci, která mu přísluší.

Když jsem mluvil o práci na sobě i druhých, nikdy jsem nezmínil co je příčinou tohoto jednání. Příčina tohoto jednání je ukryta v nás. Jsme totiž lidé, kteří svou přítomností oblažujeme svět ne tím, že jsme, ale že věříme a svou víru dokážeme prostřednictví jeho víry uvést v život.

Tohle je nejdůležitější myšlenka života. Života, který je.

Autor: Jiří Herblich | pátek 9.6.2023 15:30 | karma článku: 4,07 | přečteno: 106x