Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Kdo dojde do stavu vnímání Boha, Božství, Jsoucna, tak nemá potřebu, neustále zahlcovat prostor jako puberťák, svým pohledem na věc. Má za sebou cestu, hluboké vnímání kde, kdo je, a co ne-potřebuje a vnímá řád, zákony, principy a harmonii ve všem. Ta ale není vidět, pokud náš kužel světla baterky, osvětlí jen 100. metrů a z toho si odvodí realitu, svoji realitu, vidí třeba jen náměstí, a sochu zde ... . Pokud, ale vidí i desítky km, vidí město, krajinu, tak určité společenství a vzájemné komunikace zde, jež vytváří takové prostředí, jaké je, a to navíc bez dohledové autority. Má vnitřní mechanismy. Pokud jeho světlo jde ještě dál, tak si vnímá koloběhy generací, vývoj vědomí od nula v době narození, až po jeho stabilní životní fázi v dospělosti. Uvidí i to, že těchto stabilních životních fází, zde je historicky jen pár, a stále dokola se vytváří v každé další nové generaci, a objevuje se dávno objevené a hlásí své pravdy a plní knihovny ... . Proto se zde stále historie opakuje ... . Je příliš krátká evoluční doba v globálním informačním prostředí, tak aby se světelný kužel baterky u části populace rozvinul přes 1km, do komplexnější reality, zde celého města i okolí ... . Přeji hezký den ... .

0 0
možnosti
Foto

Bože? Ty to vidíš...

Tak podle vás na počátku bylo Rusko, co chtělo mír? Akorát že to Rusko stálo vždy u zrodu dvou světových válek, mělo a má podíl na mnoha lokálních válkách.

A podle vás má Rusko utvářet novou Evropu?

Děkuju, nechci ...

O podobných typech lidí jako vy se často říká "zralý na ránu" ...

2 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 4,12
  • Průměrná čtenost 117x
Myslím, že jsem člověk, který se dívá kolem sebe a vidí věci jinýma očima než se snaží představovat média. Která neplní svou funkci tím, že si nevšímají kvality, která je všudy přítomná, místo toho jim jde o krátkodobý zisk, který plodí nekvalitu.

Seznam rubrik