Kdo kráčí dějinami, je to Bůh nebo člověk?

Nezmiňuj nic o sobě, protože by se to mohlo proti tobě obrátit, buď tím kdo tě poslal. Tato slova jsou slovy pochopení.

Je křesťanská církev ta, co povede svět?

Je a není. Mnoho se musí změnit, to již chápe každý. Proto pochopení Boha není dnes pochopení církve, ale pochopení budoucích věcí, které se musí udát. Toto vědomí je navzdory lidem stále v platnosti a lidé dodávají odvahu lidem nízkým realizovat jejich plán. Jejich plán zní: Znič vše, protože pak přijde ten, co tě poslal na zem. Tato mantra lidí je vede do záhuby. Nikdo nechápe záhubu všech stejně jako tito lidé. Jsou posli špatných zpráv, zpráv, které neměli nikdy vyjít na světlo Boží. Bohužel, stalo se a lidé jim tleskají za jejich odvahu. Nikdo netrpí jako ti lidé co věří a jdou světem  jako poslové Boha. Tato doba je tak přelomová, že sám stvořitel si vyhradil místo pro útěchu těchto duší, pokud v této době na útrapy doby zajdou. Tyto duše budou vyzdviženy jako trpitelé věcích budoucích a budou vyzvednuti s plným porozuměním Boha.

Tato stať však měla být o církvi a jaká to bude církev co povede budoucí lidstvo. Věci budoucí nemají být lidem sděleny přímo, proto použiji parafrázi. Myslíte si, že současná církev někoho vede? 

Ten kdo si odpoví, jistě pochopí i věci budoucí. Jsou tisíce duší, které chápou Boha tím nejniternějším způsobem. Tito poslové Boha jsou vyvolenci světa a dokáží využit situace v tom, že zabrání nejhoršímu, aby lidé nepadli na samé dno. Víc nemá cenu zmiňovat, protože lidstvo pochopí až jim půjde o život, do té doby bude spokojeno s cestou po které kráčí.

To nemělo končit takto, ovšem lidé porozumí těmto slovům, že být člověkem je neustálý boj sám se sebou. K tomu jen dodám, že jsou jistí vyvolenci, kteří dokáží mnohé, tyto duše jsou však lidem skrytí a lidé netuší kdo to je. Tohle je jen na okraj.

Tímto se s Vámi loučím a sděluji pravdu jak ji cítím a ctím jako člověk.

Autor: Jiří Herblich | neděle 12.2.2023 10:38 | karma článku: 0 | přečteno: 69x