Holota jede

Pohyb civilizace dopředu a ven, zastavil Twitter, který ze 140 znaků udělal horní hranicí pro chápání světa. Není zřejmě síly, trpělivosti, prostoru  a zájmu o věcnou diskuzi. 

V parlamentních volbách  vsadila většina partají na odvar  populizmu Okamury a Zemana.

V sázce na obecnou nevědomost  pokřivili a pak ovládli politický slovník. Vytvořily kolem  České země mentální závory, v kterých jsou argumenty  diskuze  nesrozumitelné , a mnoha lidem se populistické nálepky implantovaly do šedé kůry. Jsou to třeba „

Pražská kavárna a pravdoláskaři, Merkelová,EU, EURO,Soros, Immigrace a kvoty, referendum o vystoupení z Nato.

Je to dnes arzenál trolů jak ovládnout volební rozhodování.

Paní Holotová na Blog iDnes požaduje na nálepky odovědět  ANO či NE. Zde příklad.

Odpoví (Drahoš), zda je členem Římského klubu? - Blog iDNES.cz

Je věc vedlejší  že to byl .Club of Rome,kdo  z iniciativy vědců vydal v roce 1971 zprávu, kde poprvé ukázal, že neregulované exploatace přírodních zdrojů planety  ohrožuje samotnou lidskou civilizaci. Stačí jmenovat členy jako Rockefellera, Sorose a je vymalováno. Ani fakt, že Zeman se chlubí, že je zakládajcím členem českéko „Římského klubu“, už nikoho nezajímá.

Tohle je model  stejný jako Zemanův billbord, který mezi  mezi Immigraci a Drahoše  staví  rovnítko. Kolik je v Česku  immigrantů, repektive cizinců ze zemi mimo EU se raději  nepočtá. Jsou to dnes staticíce Ukrajinců,kteří zde pracují a Rusů, kteří si lukrativní majetky kupují. Jen si jděte sednout v Dejvicích do restaurace.

Pro část populace nespokojené s českou oligarchijí, je role každého jednoho  politika nad rozlišovací schopnost. Čekají  pomoc od těch, kdo již skoro vše ovládají  a kteří chtějí za každou cenu nadále bez kontroly vládnout. A tuhle holotu už jsme tu měli.

 

Autor: Jiří Gebert | čtvrtek 18.1.2018 11:50 | karma článku: 7,30 | přečteno: 396x
  • Další články autora

Jiří Gebert

Kolaps pražské plánovací revoluce

15.10.2016 v 14:00 | Karma: 14,50

Jiří Gebert

Zákaz haremů v Čechách

12.11.2015 v 11:43 | Karma: 16,51

Jiří Gebert

Hustě na Smíchově

23.2.2015 v 16:14 | Karma: 12,13