AL

Velmi dobrý příspěvěk! Bohužel se ale najdou mnozí, co to budou zpochybňovat. V tom spočívá jeden z kořenů našeho svrabu.

PR

P61a91v33e51l 44R78u74s27ý

22. 5. 2024 18:06

Pane senátore.

Právě proto je tak smutné, že KDU-ČSL tyto tradiční hodnoty v tomto volebním období dost opustila. Protirodinná politika, občasný příklon k progresivismu, manipulování a zjevné nepravdy, to je opravdu velmi smutná vizitka křesťanské konzervativní sociálně ohleduplné strany, která vyměnila své hodnoty za poslušnost ODS. A jelikož mě znáte, víte, že mě to skutečně velmi trápí.

JL

vazeny pane Jiří Čunku. Podle teto konversace, znate moje jmeno. Nekolikrat jsme se setkali a hovorili jsme spolu. Treba v Prlove, pri jarmarku a oslavach svobodne vlesti.

Vsak to zavazne setkani s vami bylo ve Zline, pred volbou krajskeho hejtmana zlinskeho kraje. Uchazel jste se o toto misto vedle sveho postaveni jako senator za stejny kraj. Osobne jsem neodolal a prihlasil jsem se do diskuze s politickymi kandidaty na toto misto v sportovni hale. Bylo vas na podium 6 osob a vysilala to CT s tim redaktorem majicim ten nedelni politicky program v poledne hned po navsteva kostela.

Moje otazka byla prave na vasi osobu. "Proc chcete byt hejtmanem, kdyz nehodlate odstoupeni ze sveho postu byt senatorem.". Koktal jste dobre, kdyz jsem poukazoval na vasi NESCHOPNOST zastavat dve politicka mista ve stejne dobe. Ta chamtivost vasi osoby byla v te dobe krasne videt. Mam vse nahrano na DVD, abych mohl dosvetsit svoji poznamku dnes . Doufam ve vasi zmenu. Nemam obavy z vasi strany mi dnes ublizit. Bydlim daleko a jen jsem chtel priblizit ctenarum vasi chamtivou minulost.

JJ

A pane Lima co říkáte na vládní stranu STAN? Jak může někdo dokázat dělat zodpovědně starostu a k tomu poslance a k tomu ministra a sedět v několika správních radách a za všechno brát plat a ještě se chlubit, že sežene velké dotace, protože ti co pracují jen jako starostové seženou tak akorát "velké kulové"

Foto

J26i73r87i 15C97i42z

22. 5. 2024 12:43

Kdyz moralni kazani dava "odbornik" na ciganskou problematiku tak tomu se rika "trefa". Ta romska komunita ve Vsetine, co jste nechal vystehovat, to byli ve vasich ocich taky lidi? Pochybuju.. A co vas velky kamos a spolupartajnik Kalousek? Nejdriv nomenklaturni kadr v NF za "mlade krestany", po r.89 velky "krestan a demokrat" znamy svymi opileckymi vystupy v Parlamentu a pak rychle se prekabatil do nove partaje kdyz to slo u volicu s jeho partaji dolu. Nebo nejaky Pospisil? Tem davate taky lekce z moralnich hodnot? Na vas a vam podobne sedi pisen Karla Kryla: "Na rohu ulice..", zbytek si dodejte sam. Vam

MB

Netuším, co je zdrojem Vaší frustrace, nicméně ventilovat ji v diskuzích nenávistnými výrony Vám moc nepomůže ...

  • Počet článků 0
  • Celková karma 27,04
  • Průměrná čtenost 0x
Starosta Vsetína, senátor, otec a dědeček. Patriot, který vyznává tradiční hodnoty a váží si pracovitých lidí.